GNTM: Η Μαριάννα Παινέση μιλάει για τον νέο έρωτα στη ζωή της
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: NDP
Models

GNTM: Η Μαριάννα Παινέση μιλάει για τον νέο έρωτα στη ζωή της

Όταν συµµετείχε στο «GNTM» η Μαριάννα Παινέση η οποία βρέθηκε φιναλίστ στο ριάλιτι μοντέλων που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, δεν ήταν σε σχέση.

Μετά το τέλος του ριάλιτι, όµως, συνάντησε εκ νέου τον έρωτα, µια εξέλιξη που, όπως λέει η ίδια, την κάνει πανευτυχή. «Μπορώ να πω µε βεβαιότητα ότι περνάω µια από τις πιο όµορφες περιόδους της ζωής µου, αφού η καριέρα µου έχει πάρει ανοδική πορεία και είµαι πολύ καλά και σε προσωπικό επίπεδο». Εµφανίζεται φειδωλή, ωστόσο, όταν ερωτάται για την ταυτότητα του συντρόφου της, η σχέση της µε τον οποίο είναι πολύ φρέσκια.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΙΝΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟ

«Είναι νωρίς ακόµα να µιλήσω για προοπτικές, καθότι είµαι σε σχέση µόλις τρεις µήνες», παραδέχεται και συνεχίζει: «Υπάρχουν, βέβαια, και άτοµα που παντρεύονται πάνω στον µήνα, αλλά δεν νοµίζω να είµαι ένα από αυτά. Πέρα από την πλάκα, είναι µια όµορφη σχέση και χαίροµαι πολύ γι’ αυτήν. Προτιµώ να µη λέω πολλά πράγµατα για τις σχέσεις µου. Πάντως, είναι λίγο µεγαλύτερος από εµένα, γνωριστήκαµε µετά το παιχνίδι και βλέπουµε µαζί πολλές ταινίες». Σε ό,τι αφορά τους στόχους της, η Μαριάννα θέτει ξεκάθαρα σε προτεραιότητα την καριέρα της και αφήνει για αργότερα τα σχέδια για γάµο και οικογένεια. «Παρότι δεν θεωρώ ότι υπάρχει συγκεκριµένη ηλικία για γάµο, για εµένα ακόµα είναι ένα αρκετά µακρινό σχέδιο. Σε ό,τι αφορά την οικογένεια, δεν νοµίζω ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγµή για κάτι τέτοιο. Ισως σε µια πενταετία», λέει µε νόηµα στη Realnews.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved