Αυτή είναι η αιτία θανάτου του μοντέλου που πέθανε στη πασαρέλα
Models

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του μοντέλου που πέθανε στη πασαρέλα

Μοντέλο ξεψύχησε πάνω στη σκηνή την ώρα που έκανε πασαρέλα

Οι άνθρωποι που βρέθηκαν βρέθηκαν σε επίδειξη μόδας στο Σάο Πάολο, έγιναν μάρτυρες μιας σοκαριστικής σκηνής. Ένα από τα μοντέλα που συμμετείχαν στην επίδειξη μόδας την ώρα που βρισκόταν στην πασαρέλα έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Δυστυχώς, λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή ο 26χρονος Tales Soares.

Το γεγονός σημειώθηκε στην Βραζιλία σε επίδειξη μόδας της εταιρείας Ocksa, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Σάο Πάολο, το περασμένο Σάββατο.

Η αιτία του θανάτου του μοντέλου δεν έχει ακόμα γίνει γνωστή, ωστόσο ο ατζέντης του Rogerio Campaneli δήλωσε στο FocusOn News ότι πιθανότατα ο θάνατός του προήλθε από κάποια πάθηση που είχε εκ γενετής και δεν τη γνώριζε.

Συγκεκριμένα, ο ατζέντης δήλωσε: «Οι γιατροί υποψιάζονται ότι ο θάνατος του Tales προήλθε από κάποια εκ γενετής πάθηση. Από το video, πιστεύουν ότι πέθανε πάνω στην πασαρέλα. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Φίλησε ένα συνάδελφο που τον ακολουθούσε πριν βγει στη σκηνή, βγήκε με αυτοπεποίθηση στην πασαρέλα, όπως πάντα, μετά ξαφνικά παραπάτησε και έπεσε».

Η δε αδελφή του μοντέλου δήλωσε ότι δεν γνώριζε για κάποιο πρόβλημα υγείας του αδελφού της και ότι εκείνος έκανε τακτικά check up.

Δείτε τη στιγμή που χάνει τις αισθήσεις του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved