Τραγικό φινάλε για μοντέλο – Έτσι άφησε την τελευταία της πνοή!
Models

Τραγικό φινάλε για μοντέλο – Έτσι άφησε την τελευταία της πνοή!

Βρήκε τραγικό θάνατο!

Η βόλτα με το ποδήλατο σε ύπαιθρο της Γαλλίας είχε τραγική κατάληξη για υποψήφια Μις Γαλλία, η οποία άφησε την τελευταία πνοή της στην άσφαλτο, καθώς χτυπήθηκε από τρακτέρ.

Η 22χρονη Μοργκάν Ρολάντ, που είχε αναδειχθεί Αναπληρωματική Μις Λίγηρας 2017, σκοτώθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν στην προσπάθεια της να αποφύγει αυτοκίνητο που βγήκε από ένα παράπλευρο δρομάκι, έπεσε πάνω στο τρακτέρ. Το ποδήλατο της, όπως αναφέρει η espresso, πιάστηκε μεταξύ του κοτσαδόρου και της πλατφόρμας που ήταν γεμάτη κούτσουρα, με συνέπεια το σώμα της άτυχης καλλονής να βρεθεί κάτω από το τρακτέρ, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.

Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι η Ρολαντ είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή. Αμέσως διακομίστηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, αλλά εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Η κοπέλα έκανε ποδήλατο μαζί με έναν φίλο της, ο οποίος, αν και δεν τραυματίστηκε, χρειάστηκε τη βοήθεια των γιατρών, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Η ίδια βοήθεια δόθηκε και στον οδηγό του τρακτέρ, που, χωρίς να φταίει, στέρησε μια ανθρώπινη ζωή.

«Όταν η μοίρα κλέβει τη ζωή μιας 22χρονης γυναίκας, μόνο συγκλονισμένοι μπορούμε να είμαστε από την τραγωδία. Καλό σου ταξίδι στη γη των αγγέλων, όμορφη Μοργκάν. Οι σκέψεις μας είναι στους γονείς, στον αρραβωνιαστικό της και στην οικογένεια της» δήλωσε η γενική διευθύντρια του διαγωνισμού Μις Γαλλία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved