Διεθνούς φήμης καλλονή και «Άγγελος» της Victoria's Secret αναστάτωσε τη Ζάκυνθο! (photos)
Models

Διεθνούς φήμης καλλονή και «Άγγελος» της Victoria's Secret αναστάτωσε τη Ζάκυνθο! (photos)

Είναι ένας από τους «αγγέλους» της Victoria’s Secret και αναστατώνει το ανδρικό κοινό με την εμφάνιση της.

Πριν από λίγες μέρες, ήρθε στην Ελλάδα για να απολαύσει τις ομορφιές του νησιού και να ζήσει χαλαρές στιγμές, μαζί με τον σύντροφο της, τον Laurens van Leeuwen, μοντέλο και γιο του διάσημου Ολλανδού παρουσιαστή Bert van Leeuwen.

Οι δυο τους έφτασαν στη Ζάκυνθο λίγες μέρες μετά τη λαμπερή εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών.

Δείτε για ποια πρόκειται στην gallery που ακολουθεί:

Το ζευγάρι ενθουσιάστηκε με το Ναυάγιο, όπου και τράβηξε και τις περισσότερες φωτογραφίες. Σε μία από αυτές, ενώ οι δυο τους έχουν ανέβει σε ένα λόφο με θέα τη διάσημη παραλία, ο αγαπημένος της κρύβεται στην αγκαλιά της... τρομαγμένος.

«Λέτε ο Laurens να φοβάται τα ύψη;», σχολίασε εκείνη κάτω από τη φωτογραφία, με τους ακολούθους της να απαντούν και να τους γράφουν πως είναι πολύ όμορφο ζευγάρι.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη Ζάκυνθο που δημοσίευσαν οι δύο ερωτευμένοι στα social media, στην gallery που ακολουθεί:

Η Ολλανδέζα καλλονή δεν σταμάτησε να ποζάρει με τον αγαπημένο της, είτε με μαγιό είτε με αέρινα φορεματάκια, ενώ φωτογραφία έβγαλε λίγο πριν από την έξοδό της από το ξενοδοχείο με προορισμό ένα πάρτι στο κέντρο του νησιού. Η ίδια δημοσίευσε και φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διαφημίζοντας έτσι τη χώρα μας και τις ομορφιές της σε 5,5 εκατομμύρια followers.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved