GNTM: Η Εβελίνα Σκίτσκο αποκάλυψε σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί και δεν θα το πιστεύεις! (Photos)
Models

GNTM: Η Εβελίνα Σκίτσκο αποκάλυψε σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί και δεν θα το πιστεύεις! (Photos)

Η Εβελίνα Σκίτσκο ξεχώρισε μέσα από το Greece’s Next Top Model και κατάφερε να φτάσει στην δυάδα του ριάλιτι μοντέλων!

Και μπορεί λόγω του μόντελινγκ να στερείται τροφές τις οποίες λατρεύει όμως υπάρχει κάτι στο οποίο δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί.

Μιλώντας στο περιοδικό Down Town Κύπρου για τη μεγαλύτερη θυσία που έκανε για τη δουλειά και το σώμα της, απάντησε:

«Δεν έχω κάνει κάτι σκληρό, το μόνο ίσως που προσέχω πολύ είναι το φαγητό. Τρώω απ’ όλα, είμαι λάτρης του φαγητού, αλλά προσέχω τις μερίδες μου. Δεν τρώω, ας πούμε, δύο πιάτα μακαρόνια, κάτι το οποίο θα ήθελα πολύ, αλλά αρκούμαι στο ένα. Επίσης, δεν μπορώ να στερηθώ τα γλυκά.

Αυτό θα πρέπει να το προσέξω, γιατί ναι μεν είμαι μικρή ακόμα κι έχω δυνατό μεταβολισμό, όμως, πιστεύω ότι στο μέλλον δεν θα ισχύει πια. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι έτσι είναι το σώμα μου. Πάντα ήμουν ψηλή και αδύνατη. Σκέψου ότι και στην εγκυμοσύνη μου, πήρα μόλις οκτώ κιλά και χωρίς να προσέχω τη διατροφή μου. Έτρωγα ό,τι ήθελα, όποια ώρα το ήθελα.

Επίσης, εγώ από πολύ μικρή, ήμουν ενεργή αθλήτρια. Ήμουν για χρόνια στον στίβο. Αθλήτρια ήθελα να γίνω, όχι μοντέλο. Το modeling δεν το είχα καν σκεφτεί. Απλά, ένας τραυματισμός, με ανάγκασε να σταματήσω τον στίβο. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται στη ζωή μας τελικά. Πλέον, έχω βρει τον δρόμο μου κι είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved