Irina Shayk: Ο χωρισμός, η λατρεία για την Ελλάδα και η νέα ζωή μετά τον Bradley Cooper (Photos)
Models

Irina Shayk: Ο χωρισμός, η λατρεία για την Ελλάδα και η νέα ζωή μετά τον Bradley Cooper (Photos)

Η Ιρίνα Σάικ αναμφίβολα είναι το πρόσωπο που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του lifestyle Τύπου τον τελευταίο καιρό με τις -απρόσμενες για κάποιους, αναμενόμενες για κάποιους άλλους- εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

Το εντυπωσιακό μοντέλο μετά και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τη δείχνουν να αποχωρεί με βαλίτσες από την έπαυλη όπου ζούσε μαζί με τον πατέρα του παιδιού της Μπράντλεϊ Κούπερ και την επιβεβαίωση του χωρισμού τους, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την οικογένεια της, τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ, την καθημερινότητα της και την Ελλάδα.


Η Ιρίνα Σάικ γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1986 σε μια μικρή πόλη ανθρακωρύχων στη Ρωσία.

Ο πατέρας της ήταν μέλος ενός μουσικού group παρότι εργαζόταν ως ανθρακωρύχος, γεγονός που οδήγησε και στον θάνατο του σε ηλικία 40 χρόνων από πνευμονία κι ενώ η Ιρίνα ήταν μόλις 14 ετών. Η μητέρα της ήταν δασκάλα μουσικής σε νηπιαγωγείο και ο άνθρωπος που την επηρεάζει όσο κανένας άλλος.

«Η οικογένεια μου αποτελούσε πάντοτε το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής μου. Οι δυσκολότερες στιγμές που έχω βιώσει ήταν όταν έχασα τον πατέρα μου και τη γιαγιά μου. Οι δύο αυτοί άνθρωποι μου λείπουν καθημερινά. Το ξεκίνημα της καριέρας μου υπήρξε αρκετά σκληρό. Ξεκίνησα την καριέρα μου ως μοντέλο σχετικά μεγάλη, γύρω στα 19. Θυμάμαι ακόμη το πρώτο μου ταξίδι στο Παρίσι. Ολα φάνταζαν δύσκολα. Επρεπε να μάθω τα πάντα:

πώς παίρνεις τις πόζες, πώς δουλεύεις ως μοντέλο. Μέχρι και αγγλικά! Ζούσα σε ένα διαμέρισμα μαζί με άλλα μοντέλα έχοντας ως μοναδικό έσοδο ένα μικρό χαρτζιλίκι. Με τα υπόλοιπα κορίτσια, κάποιες από ης οποίες είναι ακόμη φίλες μου, προβληματιζόμασταν για το πώς θα τα φέρουμε βόλτα. Συχνά μοιραζόμασταν ακόμη και το φαγητό».

Παρά τη διεθνή της επιτυχία, το κασέ της που έχει εκτοξευτεί στα ουράνια και την αδιαμφισβήτητη γοητεία της που σαγηνεύει άντρες και γυναίκες, η Ιρίνα παραμένει το κορίτσι της διπλανής πόρτας, καθώς η ζωή της στο Χόλιγουντ και οι καινούριες της συνήθειες δεν «μόλυναν», όπως ομολογούν και άνθρωποι της μόδας, τον χαρακτήρα της. «Ούτε είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσα να γίνω μοντέλο. Θα σας φανεί παράξενο, αλλά ονειρευόμουν να γίνω συγγραφέας, δημοσιογράφος, μουσικός... Ποτέ μοντέλο!».


Πλέον η καθημερινότητα της έχει άλλες προτεραιότητες, καθώς είναι πια έμπειρη επαγγελματίας και μητέρα. «Είμαι μια συνηθισμένη γυναίκα, πράγμα που σημαίνει ότι η καθημερινότητα μου δεν διαφέρει από πολλών άλλων γυναικών. Φροντίζω να περνώ το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μου σε κοινές δραστηριότητες με την κόρη μου και κρατώ λίγο χρόνο για γυμναστήριο και συναντήσεις με, φίλους. Είμαι ευγνώμων γιατί ασχολούμαι με μια δουλειά την οποία λατρεύω», εξομολογείται

ενώ δεν αποκαλύπτει ποτέ τα όνειρα της, αφού, όπως εξηγεί, υπάρχει ένας αστικός μύθος στη Ρωσία που λέει ότι όνειρα που αποκαλύπτονται δεν πραγματοποιούνται ποτέ.
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Ελλάδα, την οποία έχει επισκεφθεί πολλάκις:

«Πράγματι, την έχω επισκεφθεί πολλές φορές για διακοπές. Πρόκειται για μια χώρα με εκπληκτική ομορφιά και υπέροχους ανθρώπους, γι’ αυτό και είμαι χαρούμενη κάθε φορά που προγραμματίζω να έρθω. Αγαπώ την Ιστορία της και από μικρό παιδί τη μελετώ όπως και τη Μυθολογία, εξερευνώντας με ενδιαφέρον όλο και περισσότερο την κουλτούρα σας. Αλλωστε το όνομα μου έχει ελληνική προέλευση. Το Ιρίνα (Ειρήνη) έχει αρχαιοελληνικές καταβολές. Στη Μυθολογία γίνεται αναφορά στη θεά Ειρήνη, η οποία έφερνε τη γαλήνη και την μοναδική συνύπαρξη μεταξύ των ανθρώπων», λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved