Μαθήματα ζωής από Ελληνίδα μοντέλο - Έκανε πασαρέλα καθισμένη σε αμαξίδιο (photos+video)
Models

Μαθήματα ζωής από Ελληνίδα μοντέλο - Έκανε πασαρέλα καθισμένη σε αμαξίδιο (photos+video)

Πριν τέσσερα χρόνια, η ζωή της άλλαξε έπειτα από τροχαίο που είχε στην Λεωφόρο Κηφισίας. Εκείνη έμεινε ανάπηρη και ο σύντροφός της έφυγε από τη ζωή.

Το μοντέλο όμως παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά το τροχαίο, δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να κοιτάξει τη ζωή στα μάτια και να συνεχίσει έστω και καθισμένη στο αμαξίδιό της.

Μάλιστα, πήρε μέρος σε επίδειξη μόδας και έκανε πασαρέλα καθισμένη στο αμαξίδιο. Με αυτό τον τρόπο, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και να παραδώσει μαθήματα ζωής.

Δείτε για ποια πρόκειται στην gallery που ακολουθεί:

«Αυτό που μου άφησε αυτό το τραγικό τροχαίο είναι εμένα στο καρότσι μου και τον πολύ καλό μου φίλο Αποστόλη στο τάφο. Όλα τα θυμάμαι. Κανείς από τη παρέα μου δεν είχε τις αισθήσεις του. Εγώ ήμουν ξύπνια και ψύχραιμη. Εγώ καλούσα σε βοήθεια όσο μπορούσα. Ένιωθα τη ζέστη από τη φωτιά που είχε ανάψει στο αυτοκίνητο. Με έσωσε ένα δερμάτινο μπουφάν που φορούσα και δεν καιγόταν. Προσπαθούσα να μην λιποθυμήσω για να βοηθήσω και τους υπόλοιπους φίλους μου. Έφτανα με το δεξί μου χέρι τον Αποστόλη αλλά ο Αποστόλης δεν είχε σφυγμό. Έβαλα δύναμη να συρθώ αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να βγω από το αμάξι. Έμεινα η μισή έξω από το αυτοκίνητο και θυμάμαι ότι φώναζα συνέχεια βοήθεια. Είχα σπάσει τη μέση μου, είχα εγκαύματα και σημάδια στα χέρια . Όλα έγιναν τόσο γρήγορα . Σε κλάσματα δευτερολέπτου. Οι περαστικοί μας βοήθησαν ενώ στη συνέχεια ήρθε και η Πυροσβεστική» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Δείτε την να κάνει πασαρέλα στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved