Ειρήνη Καζαριάν: Έχετε δει τη νικήτρια του GNTM μέρα-μεσημέρι δίχως ίχνος μακιγιάζ; (photos)
Models

Ειρήνη Καζαριάν: Έχετε δει τη νικήτρια του GNTM μέρα-μεσημέρι δίχως ίχνος μακιγιάζ; (photos)

Η Ειρήνη Καζαριάν αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πως δικαίως κατέκτησε το GNTM αφού και μέρα-μεσημέρι να τη δεις, άβαφτη και απλά ντυμένη, πάλι κούκλα είναι!  

Η νεαρή καλλονή εθεάθη σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να ψωνίζει και μάλιστα δεν ήταν μόνη!

Μαζί της, ο φύλακας άγγελός της, η αδελφή της Μαρία η οποία από την πρώτη στιγμή της απόφασης της Ειρήνης να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, τη στήριξε και την εμψύχωσε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Οι δύο αδελφές οι οποίες έχουν μία πολύ καλή σχέση μεταξύ τους, έδειχναν να είναι πολύ ευδιάθετες και μπαινόβγαιναν σε καταστήματα του εμπορικού κέντρου ψωνίζοντας με κέφι.

Ειδικά η Ειρήνη την οποία αναγνώρισαν πολλοί από τους υπόλοιπους πελάτες των καταστημάτων και της έλεγαν τα καλύτερα λόγια για την επιτυχία που γνώρισε κατά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων.

Ντυμένη απλά, δίχως ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της και με χαμόγελο, η Ειρήνη έδειξε να απολαμβάνει αυτές τις όμορφες στιγμές της με την αγαπημένη της αδελφή.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της περιήγησής τους στο εμπορικό κέντρο πήραν τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι, δείχνοντας ικανοποιημένες από ένα όμορφο πρωινό με... shopping therapy.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved