GNTM: Το ξέσπασμα της Ξανθής Τζερεφού: «Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς έτσι;» (Photos)
Models

GNTM: Το ξέσπασμα της Ξανθής Τζερεφού: «Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς έτσι;» (Photos)

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Η Ξανθή Τζερεφού ήταν από εκείνα τα πρόσωπα που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον καθώς εκτός από την εξαιρετική της εμφάνιση στην πασαρέλα ως plus size model, είχε και στόχο.

Η ίδια νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας (2-09) ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό με αφορμή κάποια κακόβουλα μηνύματα που έλαβε σχετικά με την εμφάνιση της.


«Αυτές τις μερες έλαβα ένα μακροσκελές μήνυμα από έναν follower μου. Εχω να πω πως σπάνια λαμβάνω τέτοιου είδους μηνύματα πια. Στο εν λόγο μήνυμα ο αγαπητός (εννοείται ψεύτικο προφίλ) follower με έλεγε μίνι φαλαινιτσα🐳, και burger 🍔 με πόδια. Μου ζήταγε τον λόγο που τολμάω και ανεβάζω φωτογραφίες με μαγιό. Δεν απάντησα ποτε! Όμως μια βδομάδα μετά, το μήνυμα του είναι ακόμα στο μυαλό μου. Δεν με ενόχλησαν οι χαρακτηρισμοί του αλλά το ποσο κακια και κόμπλεξ είχε μέσα του. Πως μπορεις να γράψεις κάτι τέτοιο; Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να μιλας έτσι; Σαν Ξανθή όλα όσα μου είπε μου ήταν κάτι παραπάνω από αδιάφορα. Σκέφτηκα όμως πως υπάρχουν γυναίκες που ακούνε τέτοιου είδους σχόλια και καταρρακώνονται ψυχολογικά.


Αυτό που έχω να πω είναι πως όταν κάτι τέτοιοι 💩ψυχοι σου λένε τέτοια σχόλια απλα κλείνε τα αφτια σου και γελα με το ποσο μικρόψυχοι είναι. Δεν είσαι υποχρεωμένη να γίνεσαι ο «σάκος» του μποξ για κανέναν ο οποίος μπορεί να κοιμήθηκε με το λάθος πλευρό. Ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να σε μειώσει και να σε προσβάλλει το κάνει για να νιώσει καλά ο ίδιος. Αυτό που θελω να κρατήσεις είναι ότι το σώμα σου όπως και η ψυχή σου δεν ανήκει σε κανέναν πέρα από εσενα🥰 Δεν είσαι υποχρεωμένη να συμβαδίσεις με τα πρότυπα ή την μόδα.

Θα κανεις αυτό που σε κάνει χαρούμενη! Πίστεψε με δεν κοιτάνε όλοι να βρουν τα «ελαττώματα» σου. Νιώσε άνετα με τα εσώρουχα σου(ή και χωρίς αυτα😉). Νιώσε ελεύθερη, γίνε ελευθερη🦋 Αυτά έχω να σου πω. (Στην φωτογραφια είμαι αγγουροξυπνημενη ενώ κοιμόμουν με ένα t-shirt και το εσώρουχο ζώντας το ελεύθερη που σου έλεγα 😜*αφιερωμενη σε όλους του haters✌🏻*)
#befree #beproudofyourself#loveyourbody #doitliketzeri#respectmycurves #bodypossitive», έγραψε η ίδια.

Δείτε την ανάρτησή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved