Μέγκι Ντρίο: Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της για τις δυσκολίες που βίωσε ως παιδί (Photos)
Models

Μέγκι Ντρίο: Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της για τις δυσκολίες που βίωσε ως παιδί (Photos)

Μπορεί σε μερικές ημέρες να ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων GNTM, ωστόσο μια από τις πρώην παίκτριες του πρώτου κύκλου, η Μέγκι Ντρίο μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της και κάνει αποκαλύψεις.

Το όμορφο μοντέλο αναφέρεται για πρώτη φορά στις δυσκολίες που βίωσε ως παιδί με το χωρισμό των γονιών του αλλά και το λόγο για τον οποίο μέσα στο παιχνίδι πέρασε «ζόρι», όπως η ίδια δηλώνει.

«Θέλω ό,τι πιάνω στα χέρια μου, να το τερματίζω. Γι’ αυτό κι άρπαξα την ευκαιρία να μπω στο «Greece’s Next Top Model» και να τεστάρω τον εαυτό μου. Και συνδυάζω παράλληλα πια το modeling με τη δικηγορία – ειδικά τώρα που θα κάνω πρακτική. Είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος και θα τα καταφέρω. Εγώ ξέρω ότι έχω γεννηθεί κι έχω έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να περνάω δύσκολα. Ακόμα και μέσα στο παιχνίδι, όλο το ζόρι το πέρασα εγώ. Καμία άλλη κοπέλα»

Πριν μου έλεγες ότι πέρασες δύσκολα στη ζωή σου. Σε ποιον τομέα;
«Είμαι 26 ετών. Κοίτα, θα σου πω κάποια πράγματα. Πέρασα πολλά, επειδή η οικογένειά μου είχε πάντα την τάση να με «βαραίνει» με όλες τις σοβαρές υποχρεώσεις. Είμαι άνθρωπος που αντέχει και πάντα θα βρει τη λύση. Δεν θα βρω άλλον να λύσει το δικό μου πρόβλημα. Θα το κάνω εγώ. Όταν ήμουν μικρή, οι γονείς μου είχαν χωρίσει και πέρασα από πολλά τραύματα.

Με επηρέασε πολύ. Αλλά αυτό με δυνάμωσε κιόλας. Βέβαια, έπειτα από καιρό, οι γονείς μου τα ξαναβρήκαν. Όμως, εκείνη την περίοδο άρχισε να αρρωσταίνει η μητέρα μου κι άρχισα να βλέπω τα πραγματικά προβλήματα. Τα σοβαρά. Άλλα κορίτσια στην ηλικία μου, έπαιζαν με τις barbies τους, κι εγώ κοίταζα το πώς θα σταθώ δίπλα στη μητέρα μου. Εκείνη την ώρα θα έπρεπε να ήταν ο πατέρας μου κοντά της, αλλά αυτός δεν ήταν. Είχαν χωρίσει.

Όμως, ωρίμασα απότομα. Αναγκάστηκα. Από μικρή ζω σε ξένες χώρες. Μία στην Ιταλία, μία στην Αλβανία, μία στην Ελλάδα. Ακόμα κι αυτό «βάρυνε» την κατάστασή μου. Δεν μου ήταν εύκολο», αποκαλύπτει η ίδια στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved