Models

Αυτή είναι η παίκτρια του GNTM που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους κριτές (photos+video)

GNTM: Την περασμένη Τρίτη, παρακολουθήσαμε ένα άκρως ενδιαφέρον επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων με τη Μαρίνα Γρηγορίου να κερδίζει τις εντυπώσεις στην οντισιόν από την οποία πέρασε. 

Η νεαρή κοπέλα με τα καταπράσινα μάτια και το τέλειο κορμί, όπως πολύ εύστοχα διαπίστωσαν και οι κριτές, πέρασε από οντισιόν στη γενέτειρά της, τη Θεσσαλονίκη, και αποκάλυψε πως είχε στεφθεί στα πρόσφατα εθνικά καλλιστεία Αναπληρωματική Μις Ελλάς.

Και πράγματι, η Μαρίνα Γρηγορίου αναμετρήθηκε στα... ίσα με την Ιωάννα Μπέλλα η οποία ήταν και η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς αφού στέφθηκε Σταρ Ελλάς για το 2018.

Η ομορφιά της Μαρίνας, όμως, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη αφού από την πρώτη στιγμή ο Δημήτρης Σκουλός την παρατηρούσε από πάνω μέχρι κάτω εντυπωσιασμένος. Η Μαρίνα, βέβαια, δεν έκρυψε ότι την αγχώνει αυτή η διερευνητική ματιά του, όμως όταν άκουσε τα ενθουσιώδη σχόλια των κριτών, ηρέμησε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την οντισιόν της Μαρίνας Γρηγορίου.

Η Μαρίνα για 10 χρόνια έκανε πρωταθλητισμό και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και make up artist. Τώρα ασχολείται με το μακιγιάζ.

Δείτε φωτογραφίες της να ποζάρει στην προσωπική της σελίδα στο instagram...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved