GNTM: Η Καγιά διαψεύδεται πανηγυρικά! Ιδού τα supermodels με τατουάζ που κάνουν τεράστια καριέρα!
Models

GNTM: Η Καγιά διαψεύδεται πανηγυρικά! Ιδού τα supermodels με τατουάζ που κάνουν τεράστια καριέρα!

Η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την περίοδο των οντισιόν φέτος, είχαν την πρώτη αντιπαράθεσή τους on air για το κορίτσι με τα τατουάζ, Ειρήνη Θεοδωράκη

Το όμορφο κορίτσι με τα εκφραστικά μάτια και το καλλίγραμμο σώμα στάθηκε μπροστά στους κριτές με χάρη και πολλή λάμψη, όμως η Βίκυ Καγιά, όταν την είδε με μαγιό και φάνηκαν τα πολλά τατουάζ που είχε στο σώμα της, δεν ήθελε ούτε να τη βλέπει.

«Έχω μείνει με τόσα τατουάζ. Είναι λάθος τόσα τατουάζ. Το κορίτσι να δουλέψει δεν μπορεί. Πού το έχεις δει αυτό;» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά στον Άγγελο Μπράτη ο οποίος είπε πως του άρεσαν τα συγκεκριμένα τατουάζ.

Στη συνέχεια, η αντιπαράθεση συνεχίστηκε ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία είπε στην κοπέλα πως όντως είχε στο σώμα της πολλά τατουάζ, όμως ήθελε να της δώσει μία ευκαιρία.

Η Βίκυ Καγιά τη στιγμή της ψηφοφορίας είπε όχι γιατί τόνισε πως θεωρεί ότι τα τατουάζ που φέρει στο κορμί της είναι υπερβολικά για να κάνει καριέρα.

Τότε η Ηλιάνα της είπε πως είναι πολλές οι κοπέλες που έχουν κάνει τατουάζ στο εξωτερικό. Μόνο που η Βίκυ Καγιά της ζήτησε να τις κατονομάσει αυτές τις κοπέλες και όταν η Ηλιάνα της είπε ότι δεν θυμάται τα ονόματά τους, η Καγιά είπε ότι για να μη θυμάται τα ονόματα αυτών που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό, τότε δεν έχουν κάνει καριέρα.

Η κοπέλα τελικά πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού καθώς εκτός από τη Βίκυ Καγιά οι υπόλοιποι κριτές την ήθελαν μέσα στο παιχνίδι όμως εμείς στεκόμαστε στην επιμονή της Βίκυς Καγιά ότι τα τατουάζ είναι ανασταλτικός παράγοντας για μία μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ.

Μία απλή "βόλτα" στο instagram και μόνο, είναι αρκετή για να αναφέρουμε τα ονόματα που η Ηλιάνα τη στιγμή της έντασης είχε... ξεχάσει.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις διάσημες καλλονές με τατουάζ που κερδίζουν εκατομμύρια από τον χώρο της μόδας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved