Η Ειρήνη Καζαριάν μίλησε για το ροζ βίντεο «με εκείνη» & την αντίδραση των γονιών της (photos)
Models

Η Ειρήνη Καζαριάν μίλησε για το ροζ βίντεο «με εκείνη» & την αντίδραση των γονιών της (photos)

Η Ειρήνη Καζαριάν πριν λίγο διάστημα είδε το αρνητικό πρόσωπο της δημοσιότητας, αφού κυκλοφόρησε ένα ροζ βίντεο που ειπώθηκε ότι πρωταγωνιστούσε εκείνη.

Η νικήτρια του περσινού GNTM μίλησε για το συμβάν αυτό, ξεδιπλώνοντας τη σκέψη της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς αντέδρασαν οι γονείς της όταν κυκλοφόρησε το εν λόγω υλικό.

Η δημοσιότητα που πήρες μετά το «GNTM» σε έφερε σε δύσκολη θέση για κάποιο λόγο;

Στην αρχή ήμουν σε δύσκολη θέση, γιατί πρώτη φορά μου συνέβαινε αυτό. Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει, γιατί όσοι έρχονται και με σταματάνε έχουν θετική ενέργεια, με «αγαπάνε»... Μου αρέσει αυτή η έκθεση, αλλά έχει τα καλά και τα κακά του αυτό.

Ποια είναι τα άσχημα που αντιμετώπισες;

Είμαι προσεκτική, δεν κάνω κινήσεις περίεργες, αλλά πιο πολύ για τις προσωπικές μου στιγμές.

Έγινες πιο επιφυλακτική στα προσωπικά σου, καθώς η απότομη δημοσιότητα φέρ­νει ανατροπές στην προσωπική ζωή;

Στην αρχή δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή την έκθεση, μετά το συνήθισα, μπή­κα σε μια ρουτίνα ,σε μια καθημερινότητα. Προσέχω το τι θα κάνω μπροστά σε όλους, δεν είμαι όπως παλιά, τόσο ελεύθερη, όμως τα καταφέρνω. Τώρα δεν έχω σύντροφο, είμαι μόνη μου αρκετό καιρό. Δεν έχω κάνει σχέση πολύ καιρό.

Ειρήνη Καζαριάν
Ειρήνη Καζαριάν

Είδες και το αρνητικό κομμάτι δημοσιότητας, καθώς κυκλοφό­ρησε στο διαδίκτυο ένα «ροζ» βίντεο που δημοσίευμα ανέφε­ρε το όνομα σου. Στην περίπτωση αυτή πώς το διαχειρίστηκες;

Αυτό ήταν το πρώτο «χτύπημα» της δημοσιότητας, η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ σκληρό, γιατί δεν είχα ζήσει έτσι, ήξερα ότι δεν ήμουν εγώ, εννοείται ότι δεν ήμουν εγώ, οπότε, δεν το πήρα πολύ στα σοβα­ρά, έβαλα τους δικηγόρους μου να ασχοληθούν πάνω σ' αυτό και απλά να το αφήσω να ξεχαστεί.

Ένιωσες ότι ήσουν υπόλογη, ότι έπρεπε να δώσεις εξηγήσεις στους γονείς, τους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς σου;

Δεν χρειάστηκε να τους δώσω αναφορά, εννοείται πως το είδαν, στεναχωρήθηκαν, τσατίστηκαν με αυτό που έγινε και... το ξεπεράσαμε.

Αυτή ήταν η αντίδραση των δικών σου ανθρώ­πων;

Ήταν περισσότερο θυμωμένοι από μένα. Η μητέρα και ο πατέρας μου ήταν «φουλ τσατισμένοι».

Σου πήρε καιρό να το ξεπεράσεις;

Μέσα από αυτό «άνοιξαν» τα μάτια μου, κατάλαβα πώς είναι να είσαι δημό­σιο πρόσωπο.

Ειρήνη Καζαριάν
Ειρήνη Καζαριάν

Σε ενοχλεί, σε φέρνει σε δύσκο­λη θέση να μιλάς για το θέμα αυτό;

Δεν με ενοχλεί κα­θόλου να μιλάω για το θέμα αυτό.

Μετά από αυτό το ερω­τικό βίντεο, χρειάστηκε να πείσεις κάποιους, καθώς το 50% μπορεί να πι­στέψει ότι είσαι εσύ και οι άλλοι μισοί μπο­ρούν να πουν ότι δεν ισχύει;

Δεν με νοιάζει τι λένε για μένα, έτσι είμαι εγώ, γε­νικά, έτσι έχω με­γαλώσει, οπότε δεν με απασχολούσε. Εφόσον δεν ήμουν εγώ, τελείωσε, το ξέχασα. Δεν μου έκανε καλό, όταν λένε κάτι κακό για σένα, θα σε φέρει σε δύ­σκολη θέση. Δεν ψάχνω την αναγνωρισιμότητα, όποιος με ξέρει με ξέρει και θα με θυμάται.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved