Μάνος Πανταζής: Μας ζάλισε όταν ανέφερε πόσα χρήματα έχει πάρει για μία μόνο πασαρέλα! (vid+pics)
Models

Μάνος Πανταζής: Μας ζάλισε όταν ανέφερε πόσα χρήματα έχει πάρει για μία μόνο πασαρέλα! (vid+pics)

Ο Μάνος Πανταζής μίλησε στην κάμερα του Πρωινού, για την καριέρα του ως μοντέλο μιας και μεσουράνησε τη δεκαετία του '90 στην Ελλάδα -και όχι μόνο- στον λαμπερό κόσμο του μόντελινγκ. 

Ο ίδιος περιέγραψε πως περνούσε εκείνες τις εποχές, τα λεφτά που έπαιρναν τα μοντέλα τότε, ενώ αποκάλυψε κι ότι η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του ήταν όταν έχασε μια καμπάνια του Armani.

Πραγματικά... ζάλισε όταν ανέφερε το ποσό που πήρε για μία και μόνο πασαρέλα σε λαμπερό φάσιον σόου.

Επίσης δήλωσε ότι έγινε για 2η φορά μπαμπάς πριν από περίπου σαράντα ημέρες καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το δεύτερο κοριτσάκι τους, κάτι που τον έκανε πραγματικά ευτυχισμένο.

Επίσης σχολίασε και το GNTM τονίζοντας ότι δε θα πρότεινε στα νέα κορίτσια να πάνε στο GNTM, αλλά θα τους πρότεινε να πάνε σε ένα πρακτορείο μοντέλων. «Δεν θα πρότεινα στα νέα κορίτσια να πάνε στο GNTM» είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Πανταζής ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς είπε για τις υπέρογκες αμοιβές εκείνης της "χρυσής" εποχής ο άλλοτε Άδωνις στις ελληνικές πασαρέλες ο οποίος πλέον ασχολείται με τον χώρο της εστίασης και κάνει επιλεκτικά κάποιες δουλειές στον χώρο της μόδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved