Σήλια Παπαδάκου: «Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι μόδας» (photos)
Models

Σήλια Παπαδάκου: «Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι μόδας» (photos)

Είναι μόλις 18 χρονών και κάνει ήδη καριέρα στο μόντελινγκ. Η κόρη της Μάντας Παπαδάκου και του πρώην μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Τζορτζ Παπαδάκου, Σήλια, αποκαλύπτει τις συμβουλές που της έχει δώσει η μητέρα της.

«Λόγω της μητέρας μου, βρισκόμουν πάντα σε επαφή με τη βιομηχανία της μόδας. Η μητέρα μου ήταν μοντέλο από τότε που τη θυμάμαι, και ακόμα είναι, αλλά μέχρι να μεγαλώσω δεν μπορούσα να καταλάβω τη δουλεία της. Πάντα την έβλεπα ως τη μητέρα μου, όχι ως μοντέλο ή ως Μις Υφήλιος. Μεγαλώνοντας μου φαινόταν παράξενο που ερχόταν στα σπίτι κόσμος για να βγάλει φωτογραφίες μαζί της και μαζί μας. Δεν καταλάβαινα ότι ήταν μέρος της δουλειάς της. Ετσι, όμως εξοικειώθηκα από νωρίς με τον φακό, κάτι πολύ χρήσιμο τώρα. Μέχρι να γίνω 16, είχα ήδη δουλέψει σε σόου και πασαρέλες και συνειδητοποίησα πως αυτό θέλω να κάνω» τόνισε στην Real.

Αναφερόμενη στις συμβουλές που έχει λάβει από τη μητέρα της η Σ. Παπαδάκου κάνει λόγο για το πόσο σημαντικοί είναι ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση. «Η μητέρα μου που έχει κάνει μια μεγάλη καριέρα με διάρκεια, μου έδινε και μου δίνει πολλές συμβουλές. Όταν της είπα πως θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν πως πρόκειται για δουλειά και πως δεν πρέπει να παίρνω προσωπικά το οτιδήποτε. Μου τόνισε το πόσο σημαντικά πράγματα είναι η τιμιότητα και ο επαγγελματισμός. Μου είπε πως πρέπει να είμαι πάντα στην ώρα μου στα κάστινγκ και στα ραντεβού, πως πρέπει να τρέφομαι σωστά, να γυμνάζομαι, να κοιμάμαι καλά, να είμαι ευγενική και ταπεινόφρων και να κουβαλάω πάντα μαζί μου μια τσάντα με τα απαραίτητα για τη δουλειά».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα συμμετείχε σε κάποιο ριάλιτι με μοντέλα, η Σ. Παπαδάκου απαντά πως δεν θα το έκανε, καθώς έχει ήδη μια καριέρα. «Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι μόδας», ενώ τόνισε πως το πιο δύσκολο στοιχείο αυτής της δουλειάς είναι η απόρριψη. «Τις πιο πολλές φορές ακούς όχι, αντί για ναι. Μπορεί να είσαι 100% σωστή και παρ' όλα αυτά να μην πάρεις τη δουλειά. Είναι μια πρόκληση για ένα άτομο στην ηλικία μου να το διαχειριστεί αυτό». Το πιο σημαντικό, όμως για την ίδια είναι ότι έχει την υποστήριξη της μητέρας της «Μου είπε πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου και πως θα έχω την πλήρη υποστήριξη της. Εκείνη με συμβούλεψε πως οτιδήποτε καταφέρω ή δεν καταφέρω στον χώρο δεν με καθορίζει ως προσωπικότητα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved