GNTM: Το τρυφερό φιλί της Εβελίνας Σκίτσκο στον σύντροφό της και το ερωτικό μήνυμα! (photos)
Models

GNTM: Το τρυφερό φιλί της Εβελίνας Σκίτσκο στον σύντροφό της και το ερωτικό μήνυμα! (photos)

Γενέθλια είχε ο σύντροφος της Εβελίνας Σκίτσκο, Ευγένιος Αντωνίου και η φιναλίστ του πρώτου GNTM θέλησε να του εκφράσει την αγάπη της μέσα από τα social media. 

Η πανέμορφη καλλονή η οποία πέρυσι έχασε τον τίτλο του Greece's Next Top model από την Ειρήνη Καζαριάν εδώ και λίγους μήνες απολαμβάνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γνωστού ποδοσφαιριστή ο οποίος χθες είχε τα γενέθλιά του.

Η Εβελίνα, δεν κρύβει τον έρωτά της για εκείνον και μάλιστα για να του ευχηθεί χρόνια πολλά, ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία τους στην οποία απεικονίζονται να φιλιούνται τρυφερά στο στόμα.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας μάλιστα έγραψε και το πιο γλυκό της μήνυμα. "Χρόνια πολλά σε εσένα αγάπη μου, μακάρι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα. 29 και υπέροχος" έγραψε η Εβελίνα η οποία είχε πει το περασμένο καλοκαίρι για τον αγαπημένο της Ευγένιο: "Επειδή δεν είμαστε πάρα πολύ καιρό μαζί, θέλω να είμαι προσεκτική στο τι λέω και στο τι κάνω, για να μην εκτεθεί καμία πλευρά".

Όταν ρωτήθηκε πώς θα χαρακτήριζε τη σχέση τους, εκείνη σχολίασε: "Τρυφερή. Πολύ γλυκιά και όμορφη. Η σχέση μας έχει τα στοιχεία που αγάπησα στον Ευγένιο". Όσο για το τι άνθρωπος είναι ο Ευγένιος, εκείνη είχε πει: "Μα, ναι, είναι πολύ γλυκός, υποστηρικτικός, ευγενής κι έχει κατανόηση. Με στήριξε πολύ μέχρι σήμερα και συνεχίζει να το κάνει. Επίσης, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμένα είναι ότι αγαπάει πολύ τη μικρή".

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η όμορφη Εβελίνα Σκίτσκο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved