To μοντέλο του GNTM πλέον είναι ασκούμενη δικηγόρος (photos+video)
Models

To μοντέλο του GNTM πλέον είναι ασκούμενη δικηγόρος (photos+video)

Κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με τη σοβαρότητα του χαρακτήρα της αλλά και τις τέλειες αναλογίες της. 

Όταν βρέθηκε στις οντισιόν του πρώτου GNTM, είχε γοητεύσει με τη σικ εμφάνισή της, το περίεργο βλέμμα της και τις τέλειες αναλογίε της.

Και πράγματι, πέρασε μέσα στο σπίτι και έμεινε για αρκετό καιρό μέσα στο σπίτι του GNTM όμως, όπως έδειξε ο χρόνος, ήταν πλασμένη για άλλα πράγματα ή τέλος πάντων, η μοίρα την ήθελε να ακολουθεί διαφορετικό δρόμο.

Μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της η πανέμορφη καλλονή αποφάσισε να χαράξει έναν δρόμο που ήθελε από καιρό να τραβήξει. Όμως ήθελε να δοκιμαστεί σε πολλά άλλα πράγματα πριν καταλήξει στο αντικείμενο που σπούδασε, τη νομική.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Κατερίνα Βισέρη η οποία είχε γίνει γνωστή για τη συμμετοχή της στο GNTM.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την οντισιόν της τον Σεπτέμβριο του 2018.

Η Κατερίνα μετά το τέλος της "θητείας" της στο ριάλιτι μοντέλων, πέρασε αρκετά δύσκολα και μάλιστα είχε μιλήσει δημόσια για τη νευρική ανορεξία που πέρασε και οποία θα μπορούσε να της είχε στοιχίσει τη ζωή.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Η Κατερίνα Βισέρη έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της και πλέον είναι και επισήμως ασκούμενη δικηγόρος αφού πήρε το πτυχίο της.

Έχει ήδη ξεκινήσει να αναλαμβάνει υποθέσεις, όπως αποκάλυψε η ίδια αναρτώντας μια φωτογραφία της στο instagram όπου ποζάρει με ροζ κοστούμι μπροστά από το Δικαστικό μέγαρο στη Θεσσαλονίκη όπου και ζει μόνιμα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved