Κέισι Μίζιου: Δείτε τη φιναλίστ του GNTM 2 μετά από καιρό! Πόσο έχει αλλάξει μετά το παιχνίδι;
Models

Κέισι Μίζιου: Δείτε τη φιναλίστ του GNTM 2 μετά από καιρό! Πόσο έχει αλλάξει μετά το παιχνίδι;

H Κέισι Μίζιου, στον τελευταίο κύκλο του GNTM που ολοκληρώθηκε πριν από σχεδόν τρεις μήνες, έφτασε στην... πηγή του ριάλιτι μοντέλων αλλά δεν ήπιε νερό. 

Με μεγάλη διαφορά από εκείνη αλλά με ισοψηφία, ανακηρύχθηκαν νικήτριες η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου, αφήνοντάς την τρίτη θέση.

Πόσο έχει αλλάξει, όμως, από τότε η Κέισι;

Η νεαρή μελαχρινή καλλονή εθεάθη μετά από πολύ καιρό σε βραδινή έξοδό της στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Rock N' Roll στο Κολωνάκι να απολαμβάνει το live του Ηλία Μπόγδανου τον οποίο απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή στο Your Face Sounds Familiar.

Η αλήθεια είναι λοιπόν πως η Κέισι δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε που τη θυμόμαστε. Λίγο πιο ώριμη απέναντι στον φακό, λίγο πιο μυστηριώδης αλλά πάντα το ίδιο όμορφο και φρέσκο κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της τώρα, η Κέισι συνεχίζει να είναι στην αγκαλιά του αγαπημένου της Δημήτρη με τον οποίο η σχέση πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη έξοδό της και από τις πρόσφατες φωτογραφήσεις της, μερικές από τις οποίες έχει αναρτήσει και στο instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved