H άλλοτε ιέρεια του μόντελινγκ στα 90's το έριξε στο κέντημα! Και μας δείχνει τις χειροτεχνίες της!
Models

H άλλοτε ιέρεια του μόντελινγκ στα 90's το έριξε στο κέντημα! Και μας δείχνει τις χειροτεχνίες της!

Ο κορονοϊός μας έχει κλείσει απ' άκρη σ' άκρη του πλανήτη μέσα στο σπίτι και ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της χρυσής εποχής του modeling, η Christy Turlington, μας δείχνει πώς περνάει δημιουργικά τον χρόνο της! 

Ποιος θα το περίμενε, όμως, πως μία από τις ωραιότερες γυναίκες παγκοσμίως θα το έριχνε στο κέντημα και μάλιστα θα ασκούσε αυτό το χόμπι με τόση μανία που θα κατάφερνε να τελειώσει τόσα... έργα;

Η Christy Turlington, μόλις μέσα σε μία εβδομάδα κατάφερε να ολοκληρώσει το κέντημα για τρία μαξιλάρια καναπέ τα οποία μάλιστα εμπνεύστηκε από τα πανέμορφα και πολύ χαριτωμένα σκυλάκια της.

Και τώρα πάει για το τέταρτο το οποίο μάλιστα έδειξε στην κάμερα την ώρα που μία φίλη της τη βιντεοσκοπούσε καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού της να κεντάει. Όταν δε τη ρώτησε τι ακριβώς κάνει, εκείνη απάντησε πως μία εβδομάδα τώρα που είναι κλεισμένη στο σπίτι μαζί με τα σκυλιά της δεν θα μπορούσε να μην έχει δημιουργήσει όλα αυτά.

Να θυμίσουμε ότι η Christy Turlington υπήρξε μία από τις πιο διάσημες καλλονές παγκοσμίως η οποία μεσουράνησε τη δεκαετία του 90 και λίγο αργότερα στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας ανά τον κόσμο.

Είναι παντρεμένη με τον διάσημο ηθοποιό Edward Burns με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Finn ο οποίος σήμερα είναι 16 ετών.

Δείτε το βίντεο με τις... χειροτεχνίες της διάσημης Αμερικανίδας καλλονής:

https://www.instagram.com/p/B-Do2V4A5In
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved