Μάνος Πανταζής: Ανέβασε φωτογραφίες των κοριτσιών του και... λιώσαμε! Είναι κούκλες! (photos)
Models

Μάνος Πανταζής: Ανέβασε φωτογραφίες των κοριτσιών του και... λιώσαμε! Είναι κούκλες! (photos)

Ο Μάνος Πανταζής έχει αφήσει ιστορία στο ελληνικό μόντελινγκ αλλά τώρα δεν είναι τίποτα άλλο από έναν τρυφερό μπαμπά που κάνει όλα τα χατίρια στις κόρες του! 

Ο πρώην Άδωνις της ελληνικής -και όχι μόνο- μόδας, από τότε που παντρεύτηκε την κατά 11 χρόνια μικρότερή του Αργυρώ Παντελεάκη, η οποία είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, έχει αλλάξει πλήρως ζωή.

Από εκεί που ήταν ένας αμετανόητος εργένης, ξαφνικά έγινε ένας στοργικός σύζυγος και τρυφερός πατέρας αφού στο μεταξύ ήρθαν στον κόσμο τα δύο κοριτσάκια του.

Στις αρχές Οκτωβρίου του 2017 οι δύο ερωτευμένοι υποδέχτηκαν την πρώτη τους κόρη η οποία και τους άλλαξε τη ζωή ριζικά, όμως ακόμα περισσότερο την άλλαξε ο ερχομός της δεύτερης κόρης τους, τον Σεπτέμβριο του 2019.

Από τότε, ο Μάνος Πανταζής απολαμβάνει τη χαρά να έχει γύρω του μόνιμα τρεις γυναίκες και φυσικά ο ίδιος, ειδικά τώρα στην καραντίνα, περνά όλον τον χρόνο μαζί τους.

Μάλιστα, αποκαλεί και τις δύο κόρες του πριγκίπισσες και τους φέρεται ακριβώς έτσι. Προσφάτως ανέβασε και φωτογραφίες τους, κάνοντάς μας να... λιώσουμε αφού είναι πανέμορφες και πολύ χαριτωμένες.

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στο instagram:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved