Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Εξυμνεί τη φυσική ομορφιά – Όλες οι φορές που πόζαρε χωρίς make up
Models

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Εξυμνεί τη φυσική ομορφιά – Όλες οι φορές που πόζαρε χωρίς make up

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα που σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητη.

Μελαχρινή, ψηλή, με υγιές σώμα και χαμόγελο που μαγνητίζει, καταφέρνει να προσεγγίζει πάνω της τα βλέμματα και να γίνεται επίκεντρο του θαυμασμού και της προσοχής. Ωστόσο, η Ηλιάνα δεν φαίνεται να είναι δέσμια μιας αψεγάδιαστης εικόνας.

Το δημοφιλές μοντέλο και κριτής του GNTM δεν διστάζει να φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και να προβάλει τη φυσική της πλευρά, απαλλαγμένη από τα επαγγελματικά make up και τα εντυπωσιακά χτενίσματα.

Άλλοτε με φόρμες και sport look, άλλοτε ξαπλωμένη ή χαλαρώνοντας στο σπίτι της κι άλλοτε βγαίνοντας έξω, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι fan του no makeup και πολύ καλά κάνει. Άλλωστε, η φυσική ομορφιά είναι αυτή που έχει πραγματική αξία κι εκείνη δείχνει να το γνωρίζει, έχοντας αποδεχτεί τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι.

Ως δημόσιο πρόσωπο μπορεί να την έχουμε -και να την έχεις συνηθίσει- φορώντας outfits και έχοντας την επιμέλεια των ειδικών σε events, fashion shows, καμπάνιες και τηλεόραση, ωστόσο της αρέσει πολύ το natural look. Και το προάγει περίτρανα, ενώ θα λέγαμε ότι παράλληλα δίνει κίνητρο στις νεότερες κοπέλες να βάλουν στη ζωή τους το φυσικό.

Δείτε την, λοιπόν, στις παρακάτω φωτογραφίες της σε no makeup καταστάσεις…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved