Sara Sampaio: Μας ξεναγεί στην πολυτελή έπαυλή της στο Los Angeles και ζηλέψαμε
Models

Sara Sampaio: Μας ξεναγεί στην πολυτελή έπαυλή της στο Los Angeles και ζηλέψαμε

H Sara Sampaio είναι ένα από τα super models των τελευταίων χρόνων και δεν διστάζει να ανοίξει το σπίτι της στους fans της.

Η μόλις 29 ετών καλλονή, η οποία έχει ταυτιστεί ως αγγελάκι της Victoria’s Secret, έχει μια πορεία που της έχει χαρίσει αρκετά χρήματα, οπότε κατάφερε να φτιάξει ένα σπίτι που έχει όλες τις ανέσεις.

Έχοντας, λοιπόν, αποτελέσει κεντρικό πρόσωπο πολλών διάσημων σχεδιαστών μόδας, όπως ο Armani, κι έχοντας περπατήσει σε πασαρέλες σπουδαίων οίκων μόδας, όπως ο οίκος Balmain και Marc Jacobs, το top model αποτελεί πλέον ένα από τα δυνατότερα ονόματα του κόσμου της μόδας.

Η Sara Sampaio, λοιπόν, μέσα από τη δουλειά της μπόρεσε να δημιουργήσει πράγματα και να αποκτήσει ένα σπίτι που χωράνε με πρόχειρα μαθηματικά μια ντουζίνα ανθρώπων για να μείνουν. Έτσι, λοιπόν, μέσα από τα social media μας ξενάγησε στη βίλα της στο Los Angeles και μας έκανε να ζηλέψουμε λιγάκι.

Ποζάροντας στο γουστόζικο και τεράστιο σαλόνι της, στην πισίνα της, στον κήπο, στο υπνοδωμάτιό της ή στο μπάνιο, μας άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της κι έτσι πήραμε μια γεύση από την κατοικία της. Α ρε τυχερέ Ολίβιερ Ρίπλεϊ!

Δείτε εικόνες από το σπίτι της παρακάτω…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved