Παγκόσμιο σοκ στον χώρο της μόδας! Νεκρό διάσημο μοντέλο σε αεροπορική τραγωδία! (photos)
Models

Παγκόσμιο σοκ στον χώρο της μόδας! Νεκρό διάσημο μοντέλο σε αεροπορική τραγωδία! (photos)

Η αεροπορική τραγωδία στο Πακιστάν η οποία μετράει 107 νεκρούς της πτήσης PK 8303 που κατέπεσε στο Καράτσι είχε για θύμα της και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του μόντελινγκ παγκοσμίως. 

Ο λόγος για το διάσημο μοντέλο Ζάρα Αμπίντ η οποία έχασε τη ζωή της μόλις στα 28 της χρόνια.

Η καλλονή από το Πακιστάν που είχε ξεκινήσει και καριέρα ηθοποιού στην πατρίδα της είχε καταφέρει να αναδειχθεί στον κόσμο της μόδας παγκοσμίως, λόγω των πολύ μακριών μαλλιών της και του σκουρόχρωμου δέρματός της.

Μετά τη συντριβή, φίλοι και συγγενείς της Zara, ανέβασαν ποστς στο Twitter που έκαναν λόγο για τον θάνατό της, όμως αυτό συνέβη πριν τις επίσημες ανακοινώσεις για τον αριθμό των νεκρών.

Όλοι πίστευαν ότι η καλλονή βρισκόταν ανάμεσα στους επιζώντες, όμως δυστυχώς, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο twitter ο δημοσιογράφος Zain Khan η Abid δεν είχε επιζήσει από τη συντριβή.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Khadijah Shah δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter μήνυμα με το οποίο θρηνούσε την απώλεια της Zara Abid.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την οικογένεια του άτυχου μοντέλου, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ζάρα έχασε τη ζωή της στο αεροπορικό δυστύχημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved