Βίκυ Κουλιανού: Οι φορές που το top model πόζαρε χωρίς make up και μόνο με το μαγιό (photos)
Models

Βίκυ Κουλιανού: Οι φορές που το top model πόζαρε χωρίς make up και μόνο με το μαγιό (photos)

Την Βίκυ Κουλιανού την ξέρουμε χρόνια και από την μέρα που την μάθαμε εκπλαγήκαμε με την εμφάνισή της.

Η Βίκυ Κουλιανού έχει κάνει μια σπουδαία καριέρα στον χώρο της μόδας, καθώς έχει περπατήσει σε πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών και με τις αναλογίες της, αλλά και το ύψος της που αγγίζει το 1.85, αποτελεί ένα από τα top models της Ελλάδας.

Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent είναι μόνο μερικοί από του οίκους μόδας με τους οποίους έχει συνεργαστεί, ενώ έχει φιγουράρει στα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών μόδας. Η καριέρα της ξεκίνησε στην ηλικία των 16 ετών, όταν ο Μιχάλης Ασλάνης την είδε τυχαία και την παρακίνησε να ασχοληθεί με το modeling, και πολύ καλά έκανε.

Η Βίκυ Κουλιανού, λοιπόν, έχοντας ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος, με τη μόδα, τον κινηματογράφο, τις τηλεοπτικές σειρές και το θέατρο, είναι μια γυναίκα χορτάτη και γεμάτη.

Μια γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της, τον φροντίζει και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να μας δείχνει την original πλευρά της. Και τι σημαίνει original; Τον make-up free και απαλλαγμένο από photo shop.

Δεν είναι λίγες, λοιπόν, οι φορές που η ίδια κοινοποιεί στιγμές της καθημερινότητάς της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά και οι φορές που ποζάρει με το μαγιό της. Και ναι! Η Βίκυ Κουλιανού συνεχίζει να ροκάρει και να αποδεικνύει ότι το ανεπιτήδευτο είναι το καλύτερο.

Πώς και δεν την έχουν σκεφτεί ακόμη για την επιτροπή του Greece’s next top model άραγε;

Δείτε τις ακόλουθες φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved