Delevingne:Έτσι ξοδεύει τα εκατομμύρια που έχει αποκτήσει από το μόντελινγκ
Models

Delevingne:Έτσι ξοδεύει τα εκατομμύρια που έχει αποκτήσει από το μόντελινγκ

Τον τίτλο του υψηλότερα αμειβόμενου μοντέλου στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατέκτησε η Cara Delevingne, βγάζοντας 21,5 εκατομμύρια λίρες το περασμένο έτος.

Η νεαρή καλλονή όμως, όπως αποδεικνύεται, έχει και επιχειρηματικό μυαλό, καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως να επενδύει τα χρήματα που κερδίζει.

Η Cara Delevingne, στα 27 της χρόνια έχει επενδύσει σε μια πολυτελή έπαυλη στο Χόλιγουντ, την οποία αγόρασε από τον Τζάρεντ Λέτο το 2017 αντί 1.700.000 ευρώ, την οποία έπειτα ανακαίνισε. Ακόμη, έχει αγοράσει ένα σπίτι στο δυτικό Λονδίνο, ενώ παράλληλα είναι διαχειρίστρια της οικογενειακής εταιρείας ακινήτων Ηarvey White Properties, το πορτφόλιο της οποίας αγγίξει τα 50.000.000 ευρώ. Το επιχειρηματικό της δαιμόνιο φαίνεται ότι το έχει κληρονομήσει από τον πατέρα της Τσαρλς Ντελεβίν, ο οποίος είναι από τους πιο επιτυχημένους κτηματομεσίτες της Βρετανίας.


Πάντως, όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της τα χρήματα δεν είναι το παν γι' αυτό και δεν την νοιάζει να ξοδέψει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να περάσει καλά με την παρέα της. Για παράδειγμα, το 2017 έβγαλε από το ταμείο της το ποσό των 110.000 ευρώ για να γιορτάσει τα γενέθλιά της στο Μεξικό, όπου έμεινε σε πολυτελές resort για μία εβδομάδα μαζί με τις κολλητές φίλες της, ενώ φροντίζει να κάνει συχνά ταξίδια αναψυχής και να επισκέπτεται κέντρα spa. Ολα αυτά, όμως, αφού έχει προηγουμένως φροντίσει να φανεί συνεπής απέναντι στην Εφορία, όπου τα τελευταία δύο χρόνια έχει καταβάλει το ποσό των 3.300.000 ευρώ.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της το έχει αποκτήσει μέσω του μόντελινγκ και των επενδύσεων στον χώρο των ακινήτων, ωστόσο τον τελευταίο καιρό η ίδια δηλώνει ηθοποιός και κάνει επιλεκτικά κάποιες δουλειές στο μόντελινγκ. «Το μόντελινγκ δεν με γεμίζει. Ειδικά όταν το μεγαλύτερο διάστημα δεν εισακούγεται η άποψή σου» δήλωσε πρόσφατα.

Όσο για την προσωπική ζωή της; Η Cara Delevingne δεν είναι μόνη. Η εντυπωσιακή καλλονή τον τελευταίο καιρό έχει σχέση με την ηθοποιό Ασλεϊ Μπένσον, που το κοινό γνώρισε από τη συμμετοχή της στο «Pretty Little Liars».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved