Μαλλιοτραβήγματα μεταξύ εστεμμένων καλλονών για μία ανάρτηση στο Facebook!
Models

Μαλλιοτραβήγματα μεταξύ εστεμμένων καλλονών για μία ανάρτηση στο Facebook!

Η γιατρίνα κάτοχος του τίτλου της «Μις Αγγλία» απειλεί δύο παλαιότερες νικήτριες του φημισμένου διαγωνισμού ομορφιάς της Βρετανίας ότι θα τις σύρει στα δικαστήρια για διαδικτυακό εκφοβισμό.

«Πέτρα του σκανδάλου» υπήρξε μια ανάρτηση της «Μις Αγγλία» 2019 Μπάσα Μακχέρτζι για την πανδημία του νέου κορονοϊoύ . Η 24χρανη, που άφησε στην άκρη τις υποχρεώσεις της ως «εστεμμένη» για να αφιερωθεί ως γιατρός στη φροντίδα των αρρώστων από Covid- 19 στο αγγλικό νοσοκομείο Boston Pilgrim Hospital, έγραψε ότι η πανδημία «μας αξίζει» διότι οι άνθρωποι «είναι κακοί».

Έσπευσαν να την κατακρίνουν με δικά τους σχόλια η 20χρονη «Μις Αγγλία» 2018 Αλίσα Κάουι και η 33χρονη «Μις Αγγλία» 2009 Κατρίνα Χοτζ. Η πρώτη χαρακτήρισε όσα έγραψε η Μακχέρτζι «αηδιαστικά», ενώ η δεύτερη της υπενθύμισε ότι «έχουν πεθάνει μικρά παιδιά» και ότι οι νεκροί στη Βρετανία από τον νέο κορονοϊό «πλησιάζουν τους 50.000».

Όπως αναφέρει η Espresso, η Μακχέρτζι αργότερα ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το σχόλιό της. Ωστόσο μέσω του δικηγόρου της απείλησε την Κάουι και τη Χοτζ ότι θα καταθέσει αγωγές εναντίον τους, διότι θεωρεί ότι της έκαναν cyber bullying (διαδικτυακό εκφοβισμό) και ότι με τα σχόλια τους προωθούν τον ρατσισμό και το μίσος σε βάρος της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved