Μοντέλο του Ασλάνη αποκαλύπτει τις αμοιβές που έπαιρνε τη δεκαετία του 2000
Models

Μοντέλο του Ασλάνη αποκαλύπτει τις αμοιβές που έπαιρνε τη δεκαετία του 2000

Έκανε πασαρέλες και είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Μιχάλη Ασλάνη.

Σε συνέντευξή της, λοιπόν, στο περιοδικό Χάι και τον Παναγιώτη Βαζαίο, μίλησε η Ειρήνη Παπανικολάου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αμοιβές για τις πασαρέλες της, αλλά και στην «Φάρμα» του Mega όπου είχε συμμετάσχει.

Πολλά μοντέλα της εποχής έχουν δηλώσει ότι τότε αμείβονταν πολύ καλά από αυτήν τη δουλειά, ισχύει το ίδιο και για σένα;

Ναι. Ήμουν από τις τυχερές του χώρου που έβγαλα χρήματα εκείνη την εποχή, δηλαδή για παράδειγμα για μία πασαρέλα πληρωνόμουν 1.500-2.000 ευρώ. Αντίστοιχα ήταν τα χρήματα περίπου και για τις διαφημίσεις που κάναμε αλλά και για τις φωτογραφίσεις.

Ένα διάστημα πέρασες και από την τηλεόραση;

Ναι... είχα συμμετάσχει στη «Φάρμα», ένα ριάλιτι που το παρουσίαζε ο Ηλίας Βαλάσης τότε. Για δυόμισι μήνες είχαμε μείνει σε ένα χωριό στην Σπάρτη. Πλάκα είχε δεν μπορώ να πω ότι είχα δυσκολευτεί ιδιαίτερα γιατί πάντα ήμουν κοντά στη φύση και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις αγροτικές δουλειές και εργασίες.

Μετά το παιχνίδι, πέρασες το στάδιο της αναγνωρισιμότητας; Σου μιλούσαν στον δρόμο;

Θυμάμαι γινόταν ένας πανικός μόλις βγήκα από τη «Φάρμα». Στην αρχή σοκαρίστηκα. Με σταματούσαν στον δρόμο και μου μιλούσαν οι πάντες. Παιδάκια μου ζητούσαν να βγάλουμε φωτογραφίες και τέτοια. 'Ηξερα όμως από την αρχή ότι αυτό είναι παροδικό. Δεν πήραν ποτέ τα μυαλά μου αέρα.

Σήμερα έχεις αλλάξει εντελώς την πορεία της ζωής σου. Άφησες πίσω τα φώτα και την σόουμπιζ και βρέθηκες στη Βυτίνα να ασχολείσαι με κάτι εντελώς διαφορετικό, πως προέκυψε αυτό;

Γνώρισα τον Σταύρο και ερωτευτήκαμε αμέσως! Ήρθαμε στη Βυτίνα γιατί μας άρεσε πάρα πολύ το μέρος και φτιάξαμε το ξενοδοχείο. Είναι χτισμένο πάνω σε έναν καταπράσινο λόφο 15 στρεμμάτων διαθέτει άνετους χώρους υψηλής αισθητικής και ποιότητας, παντρεύει άρτια την πολυτέλεια με την παράδοση παρέχοντας στους επισκέπτες του μοναδικές στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης. Με υπηρεσίες πέντε αστέρων ικανοποιεί και τους πλέον απαιτητικούς επισκέπτες. Ρίξαμε και οι δύο πάρα πολλή προσωπική δουλειά για να μπορέσουμε να το φτιάξουμε. Πήραμε άλογα, φτιάξαμε τη δική μας φάρμα και παράγουμε και τα δικά μας προϊόντα. Μετά ήρθαν τα δύο παιδιά κι έτσι πήραμε την απόφαση να μείνουμε μόνιμα στη Βυτίνα. Η πορεία μας εδώ έχει άλλη ποιότητα ζωής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved