Αυτή είναι η φετινή Miss Τουρισμός! Τα καλλιστεία και οι νικήτριες! (photos)
Models

Αυτή είναι η φετινή Miss Τουρισμός! Τα καλλιστεία και οι νικήτριες! (photos)

Είκοσι χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος για τον διαγωνισμός ομορφιάς Miss Τουρισμός!

Πρόκειται για τον Πρώτο Διαγωνισμό ομορφιάς & Τουρισμού ο οποίος έγινε με την έναρξη τηs Τουριστικήs Περιόδου.

Με αίσθημα ευθύνης και με συμμόρφωση στιs Υγειονομικέs οδηγίεs των Αρχών, ο Πανελλήνιοs διαγωνισμόs 20οs MISS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2020 πραγματοποιήθηκε με live steaming, μόνο με τους απαραίτητους συντελεστές, τηρώνταs απόλυτα τουs κανόνεs Υγιεινής στο ΤHEOXENIA PALACE Hotel στο Πειραιά.

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ σε συνεργασια με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ διοργάνωσε για 20η συνεχή χρονιά τον Επίσημο Πανελλήνιο διαγωνισμό 20οs ΜΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2020, δίνοντας την ευκαιρία σε Νέες Όμορφες Ελληνίδες να δοκιμάσουν τη συναρπαστική εμπειρία.

O κορυφαίος Έλληνας manager μοντέλων, Γιώργος Κουτούλιας «ψυχή» της διοργάνωσης, έχει το «μάτι» να ανακαλύπτει, εκπαιδεύει και αναδεικνύει νέα μοντέλα, όπως έχει κάνει με τις ΑΝΤΖΕΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ, ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ, ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ, ΚΩΣΤΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑ, ΜΠΕΤΥ ΚΟΥΡΑΚΟΥ, ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, κ α.

Όσο για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ομορφιάς, νικήτριες αναδείχθηκαν οι:

MISS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2020 η Ζακυνθινια ΝΑΤΑΣΑ ΒΕΛΙΑΝΙΤΗ, που θα εκπροσωπήσει την ΕΛΛΑΔΑ στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Διαγωνισμό, 24οs ΜΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ που θα γίνει στην Ελλάδα στιs αρχέs Σεπτεμβρίου του 2020, στην Αθήνα στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ MISS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η Mάγια Δαμίγου

STAR ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη

MISS YOUNG Η 17χρονη Τερέζα Νάκου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved