Άγριος ξυλοδαρμός διάσημου μοντέλου στην Τουρκία (photos)
Models

Άγριος ξυλοδαρμός διάσημου μοντέλου στην Τουρκία (photos)

Άγριο ξυλοδαρμό υπέστη το μοντέλο Daria Kyryliuk η οποία ισχυρίζεται ότι ένοχοι γι' αυτό είναι οι άνδρες της ασφάλειας του διάσημου beach club του Τσεσμέ, Momo Beach. 

Η καλλονή από την Ουκρανία έκανε διακοπές μαζί με τον σύντροφό της και την παρέα του στο διάσημο τουρκικό θέρετρο όταν, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, της επιτέθηκε κάποιος άνδρας από την ασφάλεια με απίστευτη αγριότητα.

Η Daria Kyryliuk, κατήγγειλε χαρακτηριστικά μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram: «Μας επιτέθηκαν άντρες της ασφάλειας στο Momo Beach (Τσεσμέ, Τουρκία). Τέσσερις κοπέλες ξυλοκοπήθηκαν στο πρόσωπο (μέσα σε αυτές και εγώ) και οι συνοδοί μας το ίδιο. Δώσαμε στην αστυνομία αναλυτικές καταθέσεις. Δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε για όσα έγιναν».

Η παραπάνω ανάρτησή της συνοδεύεται από μία δική της φωτογραφία μετά τον ξυλοδαρμό της στην οποία είναι εμφανείς οι αμυχές από τα χτυπήματα που υπέστη.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Τούρκος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Μεχμέτ Νουρί Ερσόι αναφερόμενος στο θέμα σχολίασε:«Καταδικάζω την επίθεση της Παρασκευής στο Τσεσμέ, κάτι που δεν θα έπρεπε ποτέ να συμβεί σε μια τουριστική περιοχή και ειδικά με θύμα μία γυναίκα».

Εντελώς αντίθετη άποψη όμως έχει η άλλη πλευρά και συγκεκριμένα οι άνθρωποι ασφαλείας του μαγαζιού που παρέδωσαν στις αρχές ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα που διαθέτει ο χώρος και φαίνεται μέρος της επίθεσης κατά του μοντέλου. Οι άνθρωποι της ασφάλειας υποστηρίζουν πως δράστης είναι ο σύντροφός της και όχι εκείνοι.

Κάτι που έσπευσε αμέσως να διαψεύσει το μοντέλο λέγοντας πως ο σύντροφός της προσπαθούσε εκείνη την ώρα να τη σώσει από τα χέρια των ανθρώπων της ασφάλειας.

Δείτε φωτογραφίες της καλλονής πριν και μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved