Νεκτάριος Κυρκόπουλος: «Έχω κερδίσει χρήματα που μου επιτρέπουν να ζω άνετα»
Models

Νεκτάριος Κυρκόπουλος: «Έχω κερδίσει χρήματα που μου επιτρέπουν να ζω άνετα»

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος είναι μοντέλο διεθνούς εμβέλειας, με μικρές συμμετοχές σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές του ΒοΙΙywood στην Ινδία.

Παρά το τεράστιο επαγγελματικό εκτόπισμά του και τις επιτυχίες σε Ανατολικές χώρες όπως η Ινδία, Κίνα, Τουρκία, στην Ελλάδα δεν είναι ευρέως γνωστός, παρά μόνο στον χώρο του modeling. Διαβάστε τι αποκάλυψε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του...

- Νεκτάριε, πες μας ως αρχή λίγα πράγματα για το πού γεννήθηκες και μεγάλωσες.

«Γεννήθηκα σε μια περιοχή κοντά στην Στουτγάρδη της Γερμανίας όπου παρέμεινα μέχρι τα δέκα μου χρόνια και μετά εγκατασταθήκαμε οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη».

- Πώς βρέθηκες στον χώρο του μόντελιγκ, ήταν ένα όνειρο που κυνήγησες ή προέκυψε τυχαία;

«Σε νεαρή ηλικία κι ενώ βρισκόμουν για διακοπές στη Μύκονο, με πλησίασε ένας ατζέντης και μου πρότεινε να γίνω μοντέλο. Στην αρχή ήμουν πολύ διστακτικός, λόγω απειρίας, όμως τελικά πείστηκα και είπα να κάνω ένα δοκιμαστικό που πήγε πολύ καλά. Η μια δουλειά έφερε την άλλη και βρέθηκα να δουλεύω full time».

- Πόσα χρόνια βρίσκεσαι συνολικά σ' αυτή τη δουλειά και με ποιου συνεργάστηκες στην Ελλάδα;

«Συνολικά είναι 15 γεμάτα συνεχόμενα χρόνια και όλα αυτό το διάστημα δεν υπάρχει Έλληνας σχεδιαστής που να μην έχω συνεργαστεί μαζί του».

- Η διεθνής καριέρα σου στο εξωτερικό πώς προέκυψε;

«Ξεκίνησε μετά από ένα μου ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη όπου είχα μια πρόταση, εκεί ήρθα σε επαφή με άλλα μοντέλα και βρέθηκα μαζί τους στην Ασία όπου παρέμεινα για μεγάλο χρονικό διάστημα της ζωής μου».

- Πες μας, σε ποιες χώρες έχεις ζήσει και εργαστεί, ποια αγάπησες περισσότερο;

«Έχω ζήσει και δουλέψει στην Κορέα, Σαγκάη, στην Σεούλ, Γερμανία, στην Ινδία η οποία είναι και μία από τις χώρες που λατρεύω. Αυτό το διάστημα, δραστηριοποιούμαι στην Ευρώπη».

- Τα τελευταία χρόνια ζεις και εργάζεσαι στην Ινδία. Πώς αποφάσισες να εγκατασταθείς εκεί;

«Μετά από μια άσχημη εμπειρία που είχα με το πρακτορείο μου στην Σεούλ αναγκάστηκα να ακυρώσω το συμβόλαιο μου και χάνοντας πολλά λεφτά από αυτή την ακύρωση, έφυγα για την Βομβάη της Ινδίας όπου είχα μια πρόταση και τελικά εγκαταστάθηκα εκεί. Η Ινδία είναι μια χώρα που αγάπησα και λάτρεψα την κουλτούρα της, τους ανθρώπους που είναι δοτικοί, συγκαταβατικοί, έχουν ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση.

Έφτασα εκεί αποφασισμένος ότι εκεί δεν θα άφηνα τίποτε να πάει στραβά όπως και έγινε στην πορεία. Για έναν Ευρωπαίο, οι συνθήκες πραγματικά είναι πολύ δύσκολες, αλλά χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω, εκεί νιώθω σαν το σπίτι μου, είμαι πραγματικά ευτυχισμένος όσο παράξενο κι αν ακούγεται».

- Πέρα από τη μόδα και τα διαφημιστικά που έχεις κάνει, συμμετείχες και σε κινηματογραφικές ταινίες του Bollywood όπου πρωταγωνιστούσαν τα μεγαλύτερα αστέρια του Ινδικού κινηματογράφου. Αυτό πώς προέκυψε; Σκέφτηκες να παρατήσεις την καριέρα σου ως μοντέλο και να γίνεις ηθοποιός;

«Στην Ινδία συνεργάστηκα με την Γκάουρι Χαν, την μεγαλύτερη παραγωγό του Bollywood και από τις πιο πλούσιες γυναίκες του κόσμου. Εγώ έχω συμμετάσχει σε 4 ταινίες, παραγωγές της Κίνας, στην αγγλική γλώσσα».

- Όλη αυτή η πολυετής επαγγελματική προσπάθεια, σου απέφερε κέρδη που σου επιτρέπουν να ζεις άνετα ή απλά ήταν ένας αγώνας επιβίωσης;

«Ναι, έχω κερδίσει χρήματα που μου επιτρέπουν να ζω άνετα. Από τη δουλειά μου έχω αγοράσει το δικό μου σπίτι στη Θεσσαλονίκη, στη Σαγκάη, τώρα αγοράζω στην Αθήνα και σκέφτομαι να αγοράσω εξοχικό σε νησί, στη Φολέγανδρο που λατρεύω», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved