GNTM: Παναγιώτης Α.: Δεν είναι μόνο τυροκόμος αλλά και επαγγελματίας μοντέλο!
Models

GNTM: Παναγιώτης Α.: Δεν είναι μόνο τυροκόμος αλλά και επαγγελματίας μοντέλο!

GNTM: Τελικά σημασία έχει μερικές φορές στην τηλεόραση πώς πλασάρεις κάτι και όχι πώς είναι στην πραγματικότητα. Και αυτό ισχύει σίγουρα για τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο 100%. 

Όσο και αν η Βίκυ Καγιά επιμένει πως ο κατά τα άλλα γοητευτικός Παναγιώτης είναι άριστος μαθητής μέσα στο παιχνίδι καθώς μέχρι πρότινος το μόνο που ήξερε ήταν να... πήζει τυριά και πως δεν είχε καμία σχέση με το μόντελινγκ, εμείς έχουμε και αποδείξεις πως ο νεαρός Λαρισαίος που λατρεύει την ιδιαίτερη πατρίδα του και μιλά με χαρά κάθε φορά γι' αυτή ήδη έχει εργαστεί ως μοντέλο και μάλιστα έχει και πολλές δουλειές επαγγελματικά στο ενεργητικό του.

Και δεν το λέμε εμείς αλλά το προδίδουν οι αναρτήσεις του στην προσωπική του σελίδα στο instagram που αποτελεί πλέον κάτι σαν book για κάθε υποψήφιο μοντέλο στα χρόνια μας.

Ο τυροκόμος από τη Λάρισα λοιπόν έχει ποζάρει πολλές φορές ως μοντέλο για διάφορες σειρές αντρικών ρούχων, για επαγγελματίες φωτογράφους ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε διαφημιστικό σποτ ως πρωταγωνιστής.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/BxvIZpaIjdH

Μήπως η Βίκυ Καγιά που τον έχει υπό την προστασία της να κάνει μία βόλτα από τα social media και να τον αντιμετωπίζει από εδώ και στο εξής ως επαγγελματία μοντέλο, όπως και είναι;

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Παναγιώτη από παλιότερες επαγγελματικές δουλειές του ως μοντέλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved