Πρώην παίκτρια του GNTM είναι αθλήτρια της... άρσης βαρών (pics)
Models

Πρώην παίκτρια του GNTM είναι αθλήτρια της... άρσης βαρών (pics)

GNTM: Η Λυδία Κατσανικάκη πέρυσι είχε προκαλέσει πάνω της τα βλέμματα, όχι μόνο λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της αλλά και επειδή πρέσβευε, όπως είχε τονίσει, τη διαφορετικότητα. 

Η 22χρονη παίκτρια με την αλωπεκία η οποία κυνήγησε το όνειρό της για μία καριέρα στο μόντελινγκ μιας και διαθέτει τέλειες αναλογίες, πλέον μοιράζεται τη ζωή της ανάμεσα στη γενέτειρά της, τα Χανιά της Κρήτης και την Αθήνα.

Και μπορεί οι δουλειές της στον χώρο του μόντελινγκ, αυτόν τον καιρό, λόγω της πανδημίας, να είναι περιορισμένες, όπως και για όλες τις άλλες καλλονές της χώρας μας, όμως εκείνη έχει μία μεγάλη αγάπη που δεν την ξεχνά. Πρόκειται για το δύσκολο και απαιτητικό άθλημα της Άρσης Βαρών.

Η Λυδία, ξεκίνησε την άρση βαρών το 2012. Υπήρξε αθλήτρια στίβου, στο άθλημα της σφαίρας όμως ασχολήθηκε με την άρση βαρών όταν χρειάστηκε να κάνει ενδυνάμωση.

Γοητεύτηκε από το άθλημα και έτσι συνέχισε να ασχολείται με αυτό. Είχε μάλιστα κατέβει το 2015 στους αγώνες της πρώτης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαγόταν τότε στα Χανιά, στην κατηγορία των 58 κιλών.

Πλέον, στον ελεύθερο χρόνο της, η Λυδία αφοσιώνεται στο αγαπημένο της άθλημα, ειδικά όταν βρίσκεται στη γενέτειρά της.

Δείτε την εν... δράσει στις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved