Γέννησε μετά από 28 ολόκληρες ώρες τοκετού και μας παρουσιάζει τον νεογέννητο γιο της!
Models

Γέννησε μετά από 28 ολόκληρες ώρες τοκετού και μας παρουσιάζει τον νεογέννητο γιο της!

Η διαδικασία του τοκετού υπήρξε επώδυνη για την εκρηκτική καλλονή, όμως τα έχει ήδη ξεχάσει όλα αφού κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της και είναι πολύ ευτυχισμένη γι' αυτό. 

Ο λόγος για την πρώην σύντροφο του Σταύρου Νιάρχου, την Jessica Hart η οποία γέννησε και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της.

«17/11/2020: Είναι η μέρα που η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Γνωρίστε τον μικρό μας άγγελο. Μετά από 14 μέρες μετά την «ημερομηνία λήξης» και 28 ώρες (κόλαση), το μωρό μας ήρθε στον κόσμο και δεν σταμάτησα ούτε στιγμή να χαμογελάω από τότε – σύμφωνα με τον James 🙂

Τόσο ευγνώμων είμαι για αυτή τη μικρή ψυχή. Το μωρό είναι ό,τι φαντάστηκα ποτέ και πολλά άλλα. Σε ευχαριστούμε που επέλεξες να γίνουμε οι γονείς σου, μωρό μου.

Σου υπόσχομαι ότι δεν θα σε απογοητεύσουμε» έγραψε το διάσημο μοντέλο και πρώην καλλονή των Victorias' Secret η οποία ήταν σε σχέση με τον Έλληνα κροίσο για πολλά χρόνια πριν και οι δύο αποφασίσουν να το διαλύσουν και βρει ο καθένας την πραγματική ευτυχία στην προσωπική του ζωή.

To αγοράκι της διάσημης καλλονής από την Αυστραλία είναι καρπός του έρωτά της με τον αγαπημένο της, James Kirkham.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved