GNTM: Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος μιλάει πρώτη φορά για τα προσωπικά του! Έχει κορίτσι ή είναι μόνος;
Models

GNTM: Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος μιλάει πρώτη φορά για τα προσωπικά του! Έχει κορίτσι ή είναι μόνος;

Oι περισσότεροι τον χαρακτήριζαν από την αρχή κιόλας του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού μόδας ως το μεγάλο φαβορί του «GΝΤΜ». Όμως, κόντρα στα προγνωστικά, τελικά κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Ο λόγος για τον 20χρονο Ανδρέα Αθανασόπουλο, o oποίος πρόσφατα πήρε μέρος στο fashion show της Σήλιας Κριθαριώτη για τη σειρά «5226» στα «Mad Walk».

«Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, νομίζω ότι κατάφερα να κερδίσω ένα μεγάλο μέρος του κόσμου, που με πίστεψε. Από εκεί και πέρα, αυτό μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη από τη θέση που πήρα», ανέφερε σχολιάζοντας το τελικό αποτέλεσμα του «GΝΤΜ».

Φυσικά, ο γυναικείος πληθυσμός δεν σταματάει να τον «πολιορκεί» όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Ποια, όμως, ήταν η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού μέχρι τώρα στο πρόσωπο του; «Δεν έχω βιώσει κάποιο ακραίο σκηνικό στον δρόμο. Μου στέλνουν μηνύματα και όταν απαντάω κάποιες κοπέλες μου γράφουν: "Κλαίμε", επειδή τους απάντησα».

Όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια, αποκάλυψε ότι αυτά δεν άλλαξαν... «Τα όνειρά μου είναι τα ίδια όπως και πριν από το "GΝΤΜ". Θέλω να συνεχίσω να ταξιδεύω στο εξωτερικό, όπως έκανα και πριν, με μια καλύτερη διάθεση και ένα καλύτερο vibe», εξηγεί.

Ο Ανδρέας τώρα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής επιστήμη αμπελιού, επιλογή καθόλου τυχαία. «Ο πατέρας μου έχει φυτώρια αμπέλου στην Αμαλιάδα, οπότε ήθελα να εξελίξω κι άλλο την επιχείρηση του», δήλωσε στο Secret και αποκάλυψε τι θέλει να του φέρει το 2021.

«Θέλω να μου φέρει τύχη το 2021, γιατί το modeling θέλει και τύχη». Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, δηλώνει ελεύθερος και συνεχίζει απαντώντας αν έχει φάει... χυλόπιτα ποτέ. «Όπως όλοι οι άνθρωποι, έχω φάει κι εγώ χυλόπιτα. Γέλασα και συνέχισα τη ζωή μου κανονικά», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved