Νεκτάριος Κυρκόπουλος: Η καριέρα στο μόντελινγκ, το Bollywood και η δικαίωση!
Models

Νεκτάριος Κυρκόπουλος: Η καριέρα στο μόντελινγκ, το Bollywood και η δικαίωση!

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος είναι από τους Έλληνες που μας κάνουν περήφανους στο εξωτερικό αφού πρόκειται για μοντέλο διεθνούς φήμης.

Έχει περπατήσει στα ξένα catwalk και έχει διαγράψει τη δική του μοναδική πορεία στον απαιτητικό χώρο του μόντελινγκ. Παράλληλα, πολλές είναι οι μικρές συμμετοχές του σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές του Βollywood στην Ινδία, την Τουρκία και την Κίνα. Διαβάστε τι αποκάλυψε για τη ζωή του...

Είσαι πολίτης του κόσμου τα τελευταία χρόνια. Αλήθεια, Νεκτάριε φανταζόσουν όταν πρωτοξεκίνησες την καριέρα του μοντέλου ότι θα πετύχαινες τόσα πράγματα;

Όλοι έχουμε και κάνουμε όνειρα. Αλλά είναι τελείως διαφορετικά όταν τα ζεις και έχει πάρει η καθημερινότητα σου μια τέτοια τροπή, με πολύ τρέξιμο, συναντήσεις, πτήσεις, επαφές και υποχρεώσεις. Αυτό που δεν φανταζόμουν είναι ότι θα είναι τόσο μεγάλη η κούραση. Σίγουρα όμως δεν βαριέσαι κάνοντας όλα αυτά τα πράγματα. Δουλεύω αισίως κοντά στα 14 χρόνια. Στην Ελλάδα έχω κάνει τα πάντα έχω συνεργαστεί με όλους τους ανθρώπους του χώρου μου και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά ως ανήσυχο πνεύμα ήθελα να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα, με αποτέλεσμα να φύγω στο εξωτερικό. Βρίσκομαι στο εξωτερικό 12 και πλέον χρόνια. Ήμουν τυχερός που η κρίση με βρήκε έξω.

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου στο εξωτερικό;

Έχει πολλές απαιτήσεις, πίεση και στρες αλλά δεν γίνεται χωρίς αυτά. Όταν βρίσκω λίγο χρόνο, πάω στον κινηματογράφο, στο γυμναστήριο απαραίτητα και κάνω και λίγο τένις. Ωστόσο, μου λείπει η Ελλάδα το καλοκαίρι και η Ελλάδα γενικά.

Ποιος ήταν ο άνθρωπος που σε μύησε στον κόσμο της μόδας;

Ο Frank Delubac. Κι αν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι από όσα μου έμαθε, είναι το εξής: "Είναι ευτυχία και τύχη μαζί το να νιώθεις και να δείχνεις όμορφος όσο μεγαλώνεις αλλά και να μην ξεχνάς να αθλείσαι σε καθημερινή βάση, να τρέφεσαι σωστά και μέσα σε όλα όσα κάνεις να αναγνωρίζεις πόσο σημαντική είναι η ευγένεια και η υπομονή”.

Θα έλεγες ότι η αντρική μόδα είναι...

...θέμα αυτοπεποίθησης. Ένας άντρας δεν μπορεί να κάνει πολλά τρικ, όπως μια γυναίκα. Οπότε πρέπει να προσέχει το σώμα του, ώστε ακόμη και κάτι απλό να δείχνει ωραίο.

Τι θα συμβούλευες τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ;

Θα τους συμβούλευα σε πρώτη φάση να βρουν ένα σωστό και αξιόπιστο πρακτορείο. Και να έχουν σοβαρότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια.

Για ποιο γεγονός νιώθεις απόλυτα δικαιωμένος μέχρι σήμερα;

Νιώθω δικαιωμένος για όλη την πορεία μου στο μόντελινγκ.

Ποιο είναι το μότο της ζωής σου;

Κανόνας ζωής για μένα είναι: "Κάνε ό,τι σε κάνει ευτυχισμένο και τίποτα δεν θα είναι αποτυχία. Όλα είναι ένα μάθημα ζωής".

Ως τι θα επιθυμούσες να επιστρέψεις σε μια επόμενη ζωή;

Ως αυτό που είμαι και τώρα..

Πες μας μια ένοχη απόλαυσή σου.

Το ξενύχτι με τους φίλους μου έως το πρωί.

Και τι είναι αυτό που δεν βαριέσαι ποτέ να κάνεις;

Να είμαι στη θάλασσα μόνος. Με ηρεμεί απόλυτα.

Τι δεν θα ρίσκαρες ποτέ;

Να χάσω μια αληθινή φιλία.

Ποια στοιχεία του χαρακτήρα σου θα ήθελες να αλλάξεις;

Πολλά, θα σου έλεγα, αλλά το θέμα είναι να είσαι ισορροπημένος, με αυτοπεποίθηση και να έχεις αποδεχτεί ιόν εαυτό σου.

Ποιες πέντε λέξεις σε περιγράφουν απόλυτα;

Δοτικός, ανιδιοτελής, τελειομανής, αληθινός και δίκαιος.

Για ποια πράγματα μετανιώνεις;

Θεωρώ ότι είμαι πολύ μικρός για να μετανιώνω για κάτι. Τώρα διαγράφω την πορεία της ζωής μου και είναι νωρίς ακόμη για τον απολογισμό.

Ποια ευχή θα ήθελες να δώσεις για το νέο έτος;

Να νιώθουμε καλά, να είμαστε χαρούμενοι, να πιστεύουμε στον εαυτό μας, να μην εγκαταλείπουμε τα όνειρα μας και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή. Η ζωή από μόνη της είναι ένα δώρο. Και. φυσικά, υγεία σε όλο τον κόσμο, είπε στο ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved