Παρασκευή Κερασιώτη: Η ζωή σε καταυλισμό και το όνειρο να εργάζεται στο Παρίσι
Models

Παρασκευή Κερασιώτη: Η ζωή σε καταυλισμό και το όνειρο να εργάζεται στο Παρίσι

Η Παρασκευή Κερασιώτη ήταν το μοντέλο που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο GNTM 3 Boys&Girls.

Η όμορφη τσιγγάνα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τους στόχους τους, τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του STAR, αλλά και για τα παιδικά της χρόνια. Διαβάστε τι αποκάλυψε η ίδια...

  • Στόχος μου για το 2021 είναι να εξελιχθώ ως μοντέλο και να μπορέσω να ταξιδέψω στο εξωτερικό για να δουλέψω. Ονειρεύομαι να ζήσω στο Παρίσι και το Λονδίνο.
  • Έχω παρακολουθήσει όλα τα προηγούμενα GΝΤΜ και ήθελα να συμμετάσχω από το πρώτο κιόλας αλλά ήμουν μικρή. Τώρα είμαι 19 -τα έκλεισα μάλιστα όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Συμπληρώνοντας την αίτηση, δεν μπορούσα να φανταστώ ούτε την πορεία μου μέσα σε αυτό ούτε και την αγάπη που έχω λάβει όλο αυτό τον καιρό. Ειλικρινά, είναι τόσο μεγάλη η στήριξη από τον κόσμο, που δεν το περίμενα. Με αποκαλούν «η Τσιγγάνα της καρδιάς μας». Δεν με ενοχλεί, γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Μου το λένε με χαρά και νιώθω πολύ ωραία.
  • Στην αρχή του παιχνιδιού και με την έλλειψη εμπειρίας μου ήταν δύσκολο να έχω γύρω μου κάμερες συνεχώς, γι' αυτό και ήμουν κλειστή. Όταν άρχισα να εξοικειώνομαι με τις κάμερες ήταν πλέον αργά γιατί αποχώρησα. Τότε ένιωσα ότι είχα κι άλλα πράγματα να δώσω, δεν είχα καταλάβει ότι αξίζω. Οπότε είπα «δεν γίνεται, πρέπει να σου δοθεί μία ευκαιρία ακόμη». Και ευτυχώς μου δόθηκε. Ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι, έβαλα πείσμα και έγινα ακόμη πιο δυναμική.
  • Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο μοντέλο ως πρότυπο. Από τις Ελληνίδες ξεχωρίζω την Έστερ Μαστρογιάννη γιατί έχει αυτά τα ιδιαίτερα ελληνικά χαρακτηριστικά και έναν αριστοκρατικό αέρα.
  • Μεγάλωσα στην Πάτρα. Εκεί πήγα σχολείο και εκεί πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Έχοντας ζήσει κάποια χρόνια σε καταυλισμό Τσιγγάνων, ο πατέρας μου θέλησε να μας δώσει την ευκαιρία για μόρφωση και καλύτερη ζωή. Έτσι, πολύ νωρίς άφησε τα στερεότυπα της φυλής μας, πήρε τη μητέρα μου και εμάς -έχω άλλες 3 αδελφές- και πήγαμε να ζήσουμε σε κανονικό σπίτι στο κέντρο της Πάτρας. Αυτή η τόσο σημαντική πρωτοβουλία των γονιών μου μας χάρισε ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. Γενικά, και με τις τρεις αδελφές μου μοιραζόμαστε τα πάντα. Με θυμάμαι να τους λέω πως «θέλω να γίνω μοντέλο», αλλά εκείνες δεν το πίστευαν. Να που κάποιες φορές τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, είπε στο ΟΚ!
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved