GNTM: Κορίτσια, ο Έντουαρντ Στεργίου δηλώνει ελεύθερος και (είναι) ωραίος!
Models

GNTM: Κορίτσια, ο Έντουαρντ Στεργίου δηλώνει ελεύθερος και (είναι) ωραίος!

Ο Έντουαρντ Στεργίου μπορεί να μην ήταν ο νικητής του GNTM 3, ωστόσο έχει ήδη κλείσει μεγάλες συνεργασίες.

Το μοντέλο που γεννήθηκε στην Ουκρανία και μετακόμισε στην Ελλάδα όταν ήταν 3 χρονών, μίλησε για το όνειρο που είχε να γίνει ποδοσφαιριστής, για τον ανταγωνισμό μέσα στο σπίτι του GNTM, αλλά και για το αν είναι ελεύθερος.

Ωστόσο, ο νικητής μπορεί να ήταν άλλος, το ξανθό μοντέλο όμως ήδη έχει κλείσει

  • Είμαι 24 χρόνων και γεννήθηκα στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας όπου έζησα μέχρι 3 ετών. Τότε ήταν που μετακομίσαμε και εγκατασταθήκαμε οικογενειακώς στην Ελλάδα. Όνειρο μου ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αλλά δεν συνέβη. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο με βοήθησε να αναπτύξω πειθαρχία.
  • Κάνοντας την αίτηση για το GΝΤΜ έβαλα στόχο να γίνω πιο γρήγορα γνωστός στην ελληνική αγορά. Πιο πριν είχα ταξιδέψει αρκετά με το μόντελινγκ στην Ασία (Σαγκάη, Χονγκ Κονγκ), ενώ είχα περάσει και από Μιλάνο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μόλις υπέγραψα συμβόλαιο αντιπροσώπευσης στη Γερμανία με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων στον κόσμο, το Κult.
  • Όλοι ήμασταν ανταγωνιστικοί μέσα στο παιχνίδι, αλλά επικεντρωνόμουν στον εαυτό μου, με ενδιέφερε να είμαι εγώ καλά.
  • Τη συγκεκριμένη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο φλερτ στη ζωή μου. Ναι, δέχομαι μηνύματα, απαντάω σε όσα περισσότερα μπορώ. Δεν απαντάω σε μηνύματα πονηρά ή πρόστυχα.
  • Μία από τις γοητευτικές Ελληνίδες θεωρώ πως είναι η Ναταλία Γερμανού. Την εκτιμώ πολύ και μου αρέσει ως περσόνα, είπε στο OK!
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved