Απίστευτη αποκάλυψη από τη Χαρά Παππά – Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όσο ήταν στο GNTM
Models

Απίστευτη αποκάλυψη από τη Χαρά Παππά – Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όσο ήταν στο GNTM

GNTM: Για πρώτη φορά η Χαρά Παππά αποκάλυψε δημόσια το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όσο ήταν μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Μετά το τέλος του GNTM και την αλλαγή σελίδας που γύρισε μετά το χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί, το όμορφο μοντέλο έκανε restart στη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα η μελαχρινή καλλονή πήρε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της. Έτσι, αποφάσισε να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη, μία πόλη που η ίδια λατρεύει. Εκεί συνεχίζει τις σπουδές της, στον τομέα της αισθητικής, έχοντας ήδη να βρει τους νέους ρυθμούς της ζωής της.

Μέσα από το Instagam της, που είναι ιδιαίτερα ενεργή, συχνά η Χαρά Παππά, απάντα στις ερωτήσεις των followers της.

Αυτή τη φορά μέσα από ερώτηση σχετικά με το αν έχει χάσει κιλά μετά το GNTM δε δίστασε να απαντήσει αποκαλύπτοντας πως δεν είχε πάρει ποτέ κιλά, απλά είχε αντιμετωπίσει ένα μικρό πρόβλημα υγείας, γυναικολογικής φύσεως.

Λόγω της έλλειψης περιόδου για περίπου πέντε μήνες είχε πρηστεί η κοιλιά της.

«Έχεις χάσει κιλά από το ταξίδι στο Μιλάνο στο GNTM;», ήταν η ερώτηση με την ίδια να απαντά για πρώτη φορά: «Στο ταξίδι στο Μιλάνο δεν είχα πάρει κιλά, ήμουν γενικά πολύ πρησμένη διότι δεν είχα αδιαθετήσει για περίπου 5-5μισι μήνες μέσα στο παιχνίδι. Οπότε έφυγε αυτό το πρήξιμο στην περιοχή της κοιλίτσας, αλλά η ζυγαριά δείχνει το ίδιο».

Δες την ανάρτησή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved