Μπέλλα: Ξεσπά για το ταξίδι στο Ντουμπάι: «Αυτά που άκουσα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα»
Models

Μπέλλα: Ξεσπά για το ταξίδι στο Ντουμπάι: «Αυτά που άκουσα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα»

Η Ιωάννα Μπέλλα έχει εγκατασταθεί εδώ και καιρό στο Ντουμπάι καθώς όπως λέει, είναι η μόνη αγορά που παραμένει ανοιχτή για ένα μοντέλο που θέλει, εν μέσω πανδημίας, να δουλέψει. 

Το εντυπωσιακό μοντέλο και πρώην Σταρ Ελλάς μίλησε για τη ζωή της εκεί ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον ντόρο που δημιουργήθηκε την περίοδο των γιορτών για τους επώνυμους που είχαν βρεθεί στο Ντουμπάι για να διασκεδάσουν και να απολαύσουν ξεχωριστά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Διαβάστε τι δήλωσε...

Ιωάννα, το τελευταίο διάστημα ζεις μόνιμα στο Ντουμπάι;

Βρίσκομαι εδώ και έναν μήνα στο Ντουμπάι γιατί είναι η μόνη αγορά που είναι ανοι­χτή αυτή τη στιγμή. Και θα παραμείνω εδώ μέχρι να ανοίξει η αγορά και στις υπόλοιπες χώρες, γιατί είναι πολύ δύσκολο αυτή την περίοδο για ένα μοντέλο να δουλέψει στο Λονδίνο, το Παρίσι ή το Μιλάνο. Κα­ταρχάς θα ήθελα να πω ότι μπορεί το Ντουμπάι να είναι ανοιχτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρ­χουν μέτρα προφύλαξης. Και εδώ κυκλοφορούμε με μάσκες παντού, και στις φωτογραφίσεις και στα κάστινγκ και στα μαγαζιά και στον δρόμο. Απλά τα μαγαζιά είναι όλα ανοιχτά. Τηρούμε τις αποστάσεις, στα καταστήματα εστίασης είμαστε όλοι καθιστοί και απαγορεύεται ο συνωστισμός. Το Ντουμπάι αυτή την εποχή λειτουργεί περίπου όπως η χώρα μας το καλοκαίρι. Και, βέβαια, για να έρθει κανείς εδώ θα πρέπει να έχει αρνητικό τεστ 72 ωρών.

Τις ημέρες των γιορτών υπήρξαν διαφημι­στικές καμπάνιες με σύνθημα «Ελάτε, είμα­στε ανοιχτά» που προέτρεπαν τον κόσμο να έρθει στο Ντουμπάι για την αλλαγή του χρόνου. Ανάμεσά τους βρέθηκαν εκεί και αρκετοί διάσημοι Έλληνες, που στη συνέ­χεια δέχτηκαν σκληρή κριτική. Δεν σου κρύβω ότι τις ημέρες των γιορτών φοβό­μουν να κυκλοφορήσω. Ακόμα και στο Nammos, όπου ήμουν καλεσμένη, πήγα με επιφύλαξη, παρό­λο που ήταν συγκεκριμένες οι θέσεις που μπορού­σαμε να καθίσουμε και τα τραπέζια είχαν απόσταση μεταξύ τους. Όταν παντού στον δρόμο βλέπεις πολύ περισσότερο κόσμο από ό,τι συνήθως, δεν μπορεί να μη φοβηθείς. Ήταν σαν να σταμάτησε ο χρόνος και όλος ο κόσμος να ήρθε στο Ντου­μπάι για διακοπές. Πάντως, αυτά που άκουσα, ότι όλοι ήμασταν όρθιοι και χορεύαμε, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ήσουν υποχρεωμέ­νη με το που έμπαινες στον χώρο να καθίσεις στη θέση σου και αν κάποιος σηκωνόταν, αμέσως του γινόταν πα­ρατήρηση από το προσωπικό να επι­στρέψει πίσω. Είναι γεγονός ότι εκείνες τις ημέρες στο Ντουμπάι υπήρχαν αρκετοί Έλληνες. Αλλά τα αρνητικά σχό­λια τα δέχτηκαν μόνο όσοι εκτίθενται στη δημοσιότητα, παρόλο που ήταν η μειονότητα. Έπεσαν όλοι πάνω σε αυτούς που γνωρίζουν μέσα από την τηλεόραση ή όσους έχουν ακόλου­θους στα social media, αρκετοί από τους οποίους ήρθαν για να εργαστούν, την ίδια ώρα που υπήρχαν εκατοντάδες Έλληνες που ταξίδεψαν στο Ντουμπάι για να κάνουν διακοπές. Ακόμα κι εγώ δέχτηκα αρνητικά σχόλια, παρό­λο που είμαι εδώ από τις αρχές Δεκεμ­βρίου και θα μείνω μέχρι τον Μάρτιο γιατί έχω φωτογραφίσεις και διαφημι­στικές καμπάνιες που τρέχουν.

Δέχτηκες μηνύματα μίσους στα social media επειδή ανέβασες φωτογραφίες από το Ντουμπάι;

Όχι, δεν έχω δεχτεί τόσο αρνητικά μηνύματα. Αυτό που ενόχλησε ορισμένους είναι όταν μίλησα στο δελ­τίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και είπα ότι δεν είναι μόνο celebrities αυτή τη στιγμή στο Ντουμπάι και δεν πρέ­πει να κατακρίνουμε μόνο αυτούς. Ήταν αρκετοί που έσπευσαν να σχολιάσουν: «Καλά, ποιους θα υποστηρίξεις εσύ, αφού κι εσύ σε αυτό τον κύκλο ανήκεις. Αλλά ειλικρινά θεωρώ ανώφελο να απαντήσεις σε τέτοιου είδους σχόλια. Έχουμε πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε από το ποιοι ήρθαν και τι έκαναν στο Ντουμπάι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος βρέθηκε επίσης στο Ντουμπάι, έκανε μια ανάρτη­ση στο Twitter, όπου ανέφερε μεταξύ άλ­λων: «Κουτσομπολεύω άρα υπάρχω. Τους λυπάμαι, δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου».

Κατά τη γνώμη μου, έκανε πολύ καλά που απάντη­σε και συμφωνώ μαζί του. Ο κόσμος πάντα θα σχολιάζει... Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Ειδικά για τον Τσιτσιπά, που είναι ένας πρωταθλητής και έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής που του επιβάλλει να εί­ναι από το σπίτι στην προπόνηση και από την προ­πόνηση στο σπίτι, είναι άδικο να τον κατακρίνουν επειδή ήρθε να κάνει Χριστούγεννα στο Ντουμπάι.

Δεν θεωρείς όμως ότι ήταν προκλητικό σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι Έλληνες είναι κλεισμένοι στο σπίτι τους να βλέπουν άλλους να ανεβάζουν εικόνες χλιδής και συνωστισμού;

Αυτή η επίδειξη πλούτου με ενοχλεί κι εμένα πολύ. Το να ανεβάσει κάποιος ένα τοπίο από μια χώρα που θα επισκεφθεί δεν το κατάκρινα. Αλλά αν κά­νεις μια ανάρτηση που σε δείχνει να μένεις σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο ή να οδηγείς ένα αμάξι που κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ, τότε είναι σαν να προκαλείς τον άλλο να σε κατακρίνει. Αν θες να ζεις μια τέτοια ζωή, κράτα το για τον εαυτό σου.

Και εσύ όμως δεν έχεις ανεβάσει τον εαυ­τό σου σε learjet;

Ήταν μια ανάρτηση που είχε γίνει για επαγγελματι­κούς λόγους. Ο πρώην σύντροφός μου έχει εταιρεία ενοικιάσεως ιδιωτικών αεροσκαφών.

Εν τω μεταξύ, λέγεται ότι τον Ιανουάριο αυ­ξήθηκαν τα κρούσματα στο Ντουμπάι.

Ναι, απ' ό,τι διάβασα, μετά τις διακοπές των Χριστου­γέννων και της Πρωτοχρονιάς, που ήρθε τόσο κό­σμος στο Ντουμπάι, αυξήθηκαν. Αλλά θα επαναλά­βω ότι τηρούνται τα μέτρα προφύλαξης. Απλά είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και τα εστιατόρια. Και βέβαια πριν εισέλθει κάποιος σε έναν χώρο γίνεται πάντα θερμομέτρηση. Ακόμα και στις φωτογραφίσεις φοράμε όλοι μάσκες και εγώ προσωπικά δεν αφήνω καν τη στυλίστρια να μπαίνει μαζί μου στο παραβάν. Προτιμώ να ντύνομαι και να βάφομαι μόνη μου γιατί φοβάμαι.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved