Ανατριχιάζει πρώην παίκτρια του GNTM: «Έκανα τα πάντα για να μην ξυπνάω τόσο άρρωστη ψυχικά»
Models

Ανατριχιάζει πρώην παίκτρια του GNTM: «Έκανα τα πάντα για να μην ξυπνάω τόσο άρρωστη ψυχικά»

Τη γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια μέσα από το GNTM  και κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με τη σοβαρότητα του χαρακτήρα της αλλά και τις τέλειες αναλογίες της.

Στη ζωή του μοντέλου ωστόσο δεν ήρθαν όλα τόσο ρόδινα αφού ήρθε αντιμέτωπη με τον «εφιάλτη» της ανορεξίας.

Ο λόγος για την Κατερίνα Βισέρη.

Το μοντέλο μέσα από πρόσφατη ανάρτησή του αναφέρθηκε στη δύσκολη μάχη που έδωσε.

«Μετά το σημερινό βίντεο που ανέβηκε λαμβάνω όλη μέρα απρόσμενα πολλά και πολύ πολύ όμορφα μηνύματα, που με έλιωσαν πραγματικά. 🌸
Μεταξύ άλλων όμως και αυτά:
-Είσαι τέλεια! Είσαι πρότυπο!
-Εγώ δεν θα γίνω ποτέ καλά, εσύ πως έγινες;
-Πως γίνεται να νιώθεις καλά τώρα με τόσο αυτοκαταστροφικές σκέψεις που σου προκαλεί αυτή η αρρώστια ;
Τα διαβάζω και βλέπω εμένα πριν αρκετό καιρό να χαζεύω κοπέλες στο Instagram που θεραπεύονται και αρχίζουν με κάποιον τρόπο να αποδέχονται τις αλλαγές στο σώμα τους, πιστεύοντας ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ.

Έναν χρόνο τώρα λοιπόν, έχοντας το κανάλι, καταπατώντας ντροπές και βαθύτερα άσχημα συναισθήματα, μιλώντας με τόσους από εσάς, δίνοντας και παίρνοντας δύναμη, βιώνοντας πέρα από τα δικά μου, μια απίστευτη ψυχική δοκιμασία εξαιτίας του ιού όπως οι περισσότεροι, είμαι εδώ για να πω ότι ούτε τέλεια είμαι, ούτε τόσο δυνατή. Έκανα όμως με βεβαιότητα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να μην ξυπνάω τόσο άρρωστη ψυχικά κάθε μέρα, έκανα τα πάντα για να δώσω σε τόσο κόσμο θάρρος. Δεν ένιωθα καλά με αυτό που έβλεπα, όμως έκλεισα τα μάτια και απλά ξεκίνησα, γιατί το ήθελα. Γιατί αξίζει !Ακόμα συμβαίνει, αλλά συνεχίζω τυφλή.
Τελικά κατάλαβα ότι όση δύναμη έδινα, άλλη τόση έπαιρνα πίσω. Κανείς δεν το πίστεψε στην αρχή, αλλά αυτό που δημιουργήσαμε μαζί εδώ, μας γιατρεύει. 🤍🦋#eatingdisorderrecovery», έγραψε η ίδια.

Η νεαρή κοπέλα κατάφερε σχεδόν την τελευταία στιγμή να σωθεί και να μη χάσει τη ζωή της από τη νευρική ανορεξία που άρχισε να αντιμετωπίζει από την ηλικία των 14 ετών.

Η όμορφη Κατερίνα μιλώντας για τον Γολγοθά που έζησε και που την έφτασε στα... 37 κιλά, είχε πει στην εκπομπή Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη, μεταξύ άλλων: «Για να ξεγελάσω την πείνα μου, έτρωγα τσίχλες, καρότα και έπινα καφέδες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved