GNTM: Παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μαμά! Το εναλλακτικό νυφικό σύνολο και το στεφάνι στα μαλλιά
Models

GNTM: Παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μαμά! Το εναλλακτικό νυφικό σύνολο και το στεφάνι στα μαλλιά

GNTM: Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της είχε κάνει γνωστή η ίδια λίγο πριν μπει το νέο έτος, ποστάροντας την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Λίγους μήνες αργότερα η ίδια έκανε γνωστό μέσω Instagram πως παντρεύτηκε τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της.

Ο γάμος όπως η ίδια αποκάλυψε και έπειτα πόσταρε και κάμποσες φωτογραφίες έγινε πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο λόγος για την νικήτρια του πρώτου Next Top Model, Σεράινα Καζαμία. Το νεαρό μοντέλο πλέει σε πελάγη ευτυχίας αυτή την περίοδο, καθώς περιμένει να σφίξει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Η Σεράινα είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητα της ζωής της.

Αυτή τη φορά όμως μας έκανε την έκπληξη και μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από τον ρομαντικό της γάμο. Αυτό που μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα ήταν το νυφικό σύνολο που επέλεξε αφού πρώτη φορά είδαμε νύφη με λευκό μόνο jumpsuit!

Και δεν ήταν μόνο αυτό αφού το συνδύασε με μαύρο καλσόν και χαμηλά μαύρα mules σε μαύρο χρώμα.

Τα μαλλιά της στόλισε με ένα στεφάνι γεμάτο φρέσκα λουλούδια ενώ έλαμπε στο πλευρό του αγαπημένου της.

Δες τις υπέροχες νυφικές φωτογραφίες της

«∆εν έχω μετανιώσει καθόλου για τη συμμετοχή μου. Ηταν μια πολύ σημαντική περίοδος στη ζωή μου και είχα επιτυχία σε αυτό που έκανα. Γνώρισα πολλά άτομα και ταξίδεψα πολύ.

Ήταν πολύ διαφορετικό κεφάλαιο στη ζωή μου, έντονο και ωραίο» είχε δηλώσει η Σεράινα μετά το τέλος του show. Χαμηλών τόνων κι εργατική, κέρδισε από την πρώτη στιγμή την εκτίμηση των κριτών, αν και είχε σκληρό ανταγωνισμό. Παρ' όλα αυτά η καλλονή με τις κρητικές και ελβετικές ρίζες κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο και το συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο.

Πλέον ζει μόνιμα στην Ελβετία και Κρήτη, ενώ ασχολείται με τη γυμναστική. Αφού εργάστηκε ως personal trainer για κάποιο διάστημα, συνεργάστηκε με μεγάλο γυμναστήριο, όπου «ενεπλάκη» και στο διοικητικό κομμάτι του. «Όταν άρχισα να δουλεύω στο γυµναστήριο, σταµάτησα γιατί δεν προλάβαινα να κάνω και µόντελινγκ» είχε αποκαλύψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved