GNTM: Ποια είναι η κούκλα Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που παίρνει τη θέση της Βίκυς Καγιά;
Models

GNTM: Ποια είναι η κούκλα Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που παίρνει τη θέση της Βίκυς Καγιά;

GNTM: Είναι επίσημο τόσο το γεγονός ότι η Βίκυ Καγιά δεν θα είναι στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων του Star, όσο και το ότι τη θέση της θα πάρει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Στην πρωινή εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» το επιβεβαίωσαν και ανακοίνωσαν το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της παρουσιάστριας στο ριάλιτι μόδας.

Πρόκειται λοιπόν για το μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, το οποίο έχει κάνει τεράστια καριέρα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και μάλιστα έρχεται κατευθείαν από τον Αμερική που ζει μόνιμα, αποκλειστικά και μόνο για το GNTM.

Όπως φαίνεται το Star επέλεξε ένα μοντέλο τύπου Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που να μην είναι δηλαδή ευρέως γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό, ποντάροντας ξανά σε ένα νέο πρόσωπο που να μην έχει «καεί».

Ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

«Έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα στο χώρο. Έχει περπατήσει σε πολύ μεγάλες πασαρέλες, ήταν η μούσα του Γκοτιέ, πολύ μεγάλα περιοδικά την έχουν φιλοξενήσει σε όλο τον κόσμο. Το 2007 βραβεύτηκε ως μοντέλο της χρονιάς από το περιοδικό Beaute», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος του Star Δήμητρα Καλφούντζου για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Ξανθιά, ψηλόλιγνη, με σταρένια επιδερμίδα η πολύ εντυπωσιακή Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μοιράζεται μαζί μας πολλά στιγμιότυπα από τη ζωή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου. Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved