GNTM: Θυμάσαι την τσιγγάνα Παρασκευή; Είναι πια επαγγελματίας μοντέλο! Οι φωτό που θα ζηλέψεις
Models

GNTM: Θυμάσαι την τσιγγάνα Παρασκευή; Είναι πια επαγγελματίας μοντέλο! Οι φωτό που θα ζηλέψεις

GNTM: Η Παρασκευή Κερασιώτη είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο ριάλιτι μοντέλων του Star τόσο λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης όσο και λόγω του χαρακτήρα και της τσιγγάνικης καταγωγής της.

Η όμορφη τσιγγάνα του GNTM που μπήκε στο παιχνίδι εντελώς άπειρη, πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι εκείνο που είχαμε γνωρίσει μέσα από την τηλεόραση.

Η Παρασκευή Κερασιώτη πέραν του ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό και πολλούς followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι πολύ ενεργή και συχνά μοιράζεται μαζί μας επαγγελματικές φωτογραφίες από δουλειές που κάνει.

«Στην αρχή του παιχνιδιού και με την έλλειψη εμπειρίας μου ήταν δύσκολο να έχω γύρω μου κάμερες συνεχώς, γι' αυτό και ήμουν κλειστή. Όταν άρχισα να εξοικειώνομαι με τις κάμερες ήταν πλέον αργά γιατί αποχώρησα. Τότε ένιωσα ότι είχα κι άλλα πράγματα να δώσω, δεν είχα καταλάβει ότι αξίζω. Οπότε είπα "δεν γίνεται, πρέπει να σου δοθεί μία ευκαιρία ακόμη". Και ευτυχώς μου δόθηκε. Ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι, έβαλα πείσμα και έγινα ακόμη πιο δυναμική. Στόχος μου για το 2021 είναι να εξελιχθώ ως μοντέλο και να μπορέσω να ταξιδέψω στο εξωτερικό για να δουλέψω. Ονειρεύομαι να ζήσω στο Παρίσι και το Λονδίνο», είχε δηλώσει πρόσφατα η Παρασκευή Κερασιώτη.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί και θα πάθεις πλάκα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved