Dior Celebrates Greece: Αριστούργημα το Instagram account της Ελληνίδας που θα περπατήσει στο show
Models

Dior Celebrates Greece: Αριστούργημα το Instagram account της Ελληνίδας που θα περπατήσει στο show

Dior Celebrates Greece: H Ροζάνα Γεωργίου θα είναι το μοναδικό μοντέλο από την Ελλάδα που θα περπατήσει για τον Dior στο Καλλιμάρμαρο. 

Ένα μοντέλο με διεθνείς συνεργασίες και καταξιωμένο στο χώρο της μόδας.

Η Ροζάνα Γεωργίου είναι μόνη Ελληνίδα που θα συμμετέχει στο φαντασμαγορικό σόου. Το μοντέλο έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και διασημότερους φωτογράφους, όπως τους Prada, Louis Vuitton, Givenchy, Dior, Jil Sander, Calvin Klein και Marc Jacobs.

Η Ελληνίδα καλλονή διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στα ντεφιλέ του εξωτερικού, ενώ όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί η ενασχόλησή της ξεκίνησε το μόντελινγκ απλώς για να αποφύγει την κατασκήνωση:

«Ήταν καλοκαίρι και οι δικοί μου ήθελαν να με στείλουν κατασκήνωση γιατί εγώ τους ζητούσα κάθε μέρα χρήματα για να βγαίνω με τους φίλους μου, κάτι που δεν γινόταν. Οπότε λέω: "Δεν πάω σε αυτή τη δουλειά, να βγάζω τα δικά μου χρήματα και να γλιτώσω και την κατασκήνωση;" Και κάπως έτσι ξεκίνησα. Είχα έναν γνωστό ο οποίος γνώριζε τη μάνατζέρ μου Βάσω Μπανιά και της μίλησε για μένα. Πήγα, με είδε και έτσι ξαφνικά ξεκίνησα εντελώς για πλάκα», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μόδας όπως Versace, Sonia Rykiel Celine, Dries van Noten, Calvin Klein, Azzedine Alaia και με τον οίκο Hermes. Με καταγωγή από το Μεσολόγγι, έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα φώτα πάνω της.

«Υπάρχουν άνθρωποι εδώ στην Ελλάδα που νομίζουν πως είμαι κάποιο celebrity και προσπαθούν να με αντιμετωπίσουν ως τέτοιο. Τότε είναι που βάζω τα γέλια, γιατί εγώ δεν είμαι. Αγαπώ πολύ την δουλειά μου, χαίρομαι με αυτή μου την εξέλιξη αλλά έως εκεί. Κάθε φορά που τελειώνω μια δουλειά, είτε αυτή είναι φωτογράφιση ή πασαρέλα, «επιστρέφω» στον κανονικό μου εαυτό. Βέβαια είναι πολύ σουρεάλ τη μια στιγμή να σε φωτογραφίζει ο Steven Meisel, και την επομένη να είμαι πίσω στο σχολείο και στα θρανία. Αλλά και αυτό έχει και την πλάκα του. Μόλις μάθουν ότι είμαι από την Ελλάδα ζητούν πληροφορίες για τα νησιά μας, σε ποια να πάνε για διακοπές και εννοείται ότι τους λέω τα καλύτερα», δήλωνε η «Ρος», όπως την αποκαλούν στο εξωτερικό, όταν ήταν ακόμη μαθήτρια.

Δες στη gallery υπέροχες φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved