Νεκτάριος Κυρκόπουλος: «Όταν με ανακάλυψε scouter εγώ δεν ήθελα να ασχοληθώ με το modeling»
Models

Νεκτάριος Κυρκόπουλος: «Όταν με ανακάλυψε scouter εγώ δεν ήθελα να ασχοληθώ με το modeling»

Πριν από δεκαεπτά χρόνια ενώ ήταν στη Μύκονο, ένας scouter από την Νέα Υόρκη ανακάλυψε τον Νεκτάριο Κυρκόπουλο.

Από τότε έχει διαγράψει μία σπουδαία διεθνή καριέρα στον χώρο του modeling, που ακόμα και ο ίδιος αδυνατεί να πιστέψει τα όσα έχει καταφέρει.

Πώς είναι να εργάζεσαι τόσα χρόνια ως μοντέλο στο εξωτερικό, με αυτήν την εντυπωσιακή καριέρα;

Το modeling είναι μέρος της ζωής και της καθημερινότητας μου. Μόνο όταν αποστασιοποιούμαι από όλο αυτό, καταλαβαίνω το πόσο σημαντικά είναι τα πράγματα που έχω πετύχει, τα οποία, όσο down-to-earth κι αν είμαι, είναι από μόνα τους πολλά. Και να σκεφτείς πως όταν με ανακάλυψε ένας scouter από τη Νέα Υόρκη στη Μύκονο, εγώ δεν ήθελα καν να ασχοληθώ με το modeling. Οι απολαβές, όμως, ήταν καλές και η μία δουλειά άρχισε να φέρνει την άλλη. Όταν άρχισαν να με βλέπουν σε διάφορους καταλόγους, ξεκίνησα κι εγώ να λέω τι επάγγελμα κάνω, μέχρι τότε δεν έλεγα καν ότι είμαι μοντέλο. Μένω, όμως, σε όσα έχω αποκομίσει μέσα από τα ταξίδια για αυτό το επάγγελμα, την επαφή με άλλες κουλτούρες και άλλους λαούς, τα πράγματα που έχω βιώσει, έχω δει και έχω ζήσει. Αυτά είναι τα σημαντικά και δεν αγοράζονται με χρήματα, παρότι και εκείνα ήρθαν μέσα από τη δουλειά.

Ποια είναι η δυσκολότερη στιγμή που έχεις ζήσει στον χώρο του modeling και πότε αισθάνθηκες πραγματικά τυχερός που κάνεις αυτή τη δουλειά;

Τυχερός και ευλογημένος νιώθω κάθε πρωί που ξυπνάω. Το λέω και το πιστεύω. Έχω περάσει πολύ ωραία μέχρι τώρα και δούλευα πάντα full-time. Πραγματικά δύσκολη στιγμή δεν έχω αντιμετωπίσει, ίσως γιατί γνωρίζω πώς να «ελίσσομαι» σε «περίεργες» καταστάσεις και να παραμένω προσιτός, βατός και με πολλή θετική ενέργεια. Έχω αντιμετωπίσει μόνο πρακτικές δυσκολίες, π.χ. με τη βίζα μου, γιατί ζω μεγάλα χρονικά διαστήματα στο εξωτερικό. Τα θετικά που έχω πάρει από αυτό το επάγγελμα είναι πολλά.

Έκανα σημαντικές φιλίες ανά τον κόσμο. Έχω κολλητούς φίλους στην Ινδία, στο Κέιπ Τάουν, στη Σεούλ, στη Σλοβενία. Παίρνω θετική ενέργεια και αγάπη από ανθρώπους που ξέρω ότι με νοιάζονται επί της ουσίας. Τώρα, όσον αφορά τα ωραία ξενοδοχεία, τα αεροπορικά ταξίδια στην πρώτη θέση, το ότι βρέθηκα στα καλύτερα resorts του κόσμου, όλα αυτά δεν με απασχολούν. Ο κολλητός μου είχε έρθει στη Σαγκάη και είχε εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από το αεροδρόμιο. Εγώ, που κατά κάποιον τρόπο ζω μέσα σε αυτό, δεν το βλέπω καν, δεν με αφορά.

Επίσης, είμαι Έλληνας 100% και φυσιολάτρης. Οι ιδανικές διακοπές για μένα είναι σε μία απομονωμένη παραλία με κρυστάλλινα νερά. Ένα ωραίο φωτεινό σπίτι και ένα πολύ καλό αμάξι μπορεί να με εξυπηρετούν στην καθημερινότητα μου, αλλά δεν με εντυπωσιάζουν ως ιδέα. Τα έχω απομυθοποιήσει. Κοιτάω τα πράγματα πιο ουσιαστικά και αυτό προσπαθώ να περάσω και στα ανίψια μου. Στα ταξίδια που πηγαίνουμε μαζί, τους λέω ότι σήμερα μπορεί να μείνουν σε ένα ωραίο ξενοδοχείο, αλλά αύριο ίσως πάμε σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Πρέπει να είμαστε με όλα χαρούμενοι.

Πηγή Esquire

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved