Νεκτάριος Κυρκόπουλος: Κάποιες θεατρικές παραστάσεις τις έχω δει σχεδόν με το ζόρι για να έχω άποψη
Models

Νεκτάριος Κυρκόπουλος: Κάποιες θεατρικές παραστάσεις τις έχω δει σχεδόν με το ζόρι για να έχω άποψη

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος μετρά αρκετά χρόνια στον χώρο του modeling με σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό.

Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε αν είναι στα σχέδια του να ασχοληθεί με κάποιο άλλο επάγγελμα στο μέλλον, ενώ αναφέρθηκε στο στυλ του αλλά και στο πώς διατηρεί τη φυσική του κατάσταση.

Έχει το αντρικό modeling ημερομηνία λήξης; Θέλεις να «συνταξιοδοτηθείς» από αυτή τη δουλειά ή είναι στα σχέδια σου το να κάνεις ένα πέρασμα π.χ. στον κινηματογράφο, την παρουσίαση ή τη φωτογραφία, όπως πολλοί συνάδελφοί σου;

Ξέρεις κάτι; Πιστεύω ότι αν είσαι υγιής και προσέχεις τον εαυτό σου, η ζωή μόνη της θα σε πάει εκεί που πρέπει. Όταν ξεκίνησα, δεν φανταζόμουν ότι μετά από τόσα χρόνια θα είμαι ακόμα εδώ. Την ημερομηνία λήξης μόνο εμείς μπορούμε να τη βάλουμε σε αυτό που κάνουμε. Το αποδεικνύει και η δική μου καριέρα αυτό, που είμαι ακόμα εδώ, κάνω όμορφα, δημιουργικά πράγματα και έχω πάρα πολλά σχέδια για το μέλλον, π.χ. ετοιμάζω τη δική μου σειρά με προϊόντα περιποίησης για άντρες. Όταν ξεκινούσα, ήμουν γύρω στα 20 και μου έλεγαν ότι έχω ημερομηνία λήξης. Δεκαεπτά χρόνια μετά, είμαι όχι μόνο στην πρώτη γραμμή αλλά και πολύ καλύτερα από τότε.

Πώς θα περιέγραφες το προσωπικό σου στυλ;

Ντύνομαι ανάλογα με την περίσταση, με το τι επιβάλλεται την εκάστοτε στιγμή. Τελευταία, επειδή ασχολούμαι πολύ με τη γυμναστική, διαπιστώνω ότι έχω αποκτήσει ένα στυλ cool, easy και athletic. Κάτι το οποίο είναι και μία τάση. Στην ντουλάπα μου, επίσης, έχω δύο κομμάτια που αγαπώ ιδιαίτερα και τα συνδυάζω με τα πάντα. Ένα Dsquared2 τζιν τζάκετ που το έχω αγοράσει πριν από δεκαπέντε χρόνια και ένα δερμάτινο John Varvatos. Το τζάκετ της Dsquared2, μάλιστα, επειδή θέλω να το φοράω συνέχεια, με κρατάει και στο σωστό shape, το έχω σαν «μεζούρα».

Tι καθορίζει το στυλ του άντρα σήμερα;

Το πιο βασικό είναι να φροντίζει τον εαυτό του και την υγεία του. Το σώμα του, το πρόσωπό του, την επιδερμίδα του. Το «πρωτογενές υλικό». Να έχει έναν καλό κομμωτή και αν έχει κοντά μαλλιά, να έχει καθαρό αυχένα. Να είναι ενυδατωμένος, να πίνει πολύ νερό. Ο άντρας δεν χρειάζεται να κάνει υπερβολές, δεν χρειάζεται «πολλά», αρκεί να δείχνει «καθαρός» και να έχει καλή ενέργεια. Αν ισχύουν αυτές οι προϋποθέσεις, ένα Τ-shirt ή ένα λευκό καλοσιδερωμένο πουκάμισο γράφουν πάνω του φανταστικά.

Πώς διατηρείς τη φυσική σου κατάσταση;

Φροντίζω να αθλούμαι και έχω έναν personal trainer τον Γιώργο Μανούση, που με παρακινεί να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό. Έχει φοβερές γνώσεις, είναι επαγγελματίας και την περίοδο των lockdown δουλέψαμε μαζί, ίσως και πιο πολύ απ' ό,τι πριν. Στο κομμάτι του personal training και της διατροφής με βοηθάει πάρα πολύ και η Πηγή Δεβετζή, η Ολυμπιονίκης του τριπλούν, που είναι φίλη μου. Ακολουθώ μία πολύ συγκεκριμένη δίαιτα, από την οποία μόνο σε περιόδους διακοπών μπορεί να παρεκκλίνω λίγο. Το να έχει κάποιος personal trainer ίσως να είναι μία «ακριβή παροχή», αλλά για μένα είναι απαραίτητο να δουλεύεις με έναν ειδικό στα πάντα, πιστεύω στην εξειδίκευση του καθενός. Προσωπικά, μετά από τόσα χρόνια γυμναστικής, αν πάω να γυμναστώ μόνος μου μπορεί και να λουφάρω, θέλω την πίεση, να έχω κάποιον να με πουσάρει. Επίσης, παίζω τένις και κάνω πολύ ποδήλατο, δεν το χρησιμοποιώ μόνο ως μέσο άθλησης, αλλά και ως κύριο μέσο μεταφοράς.

Ποιες είναι οι δικές σου αξίες και εκείνες που εκτιμάς στους άλλους ανθρώπους;

Προέρχομαι από μία οικογένεια με αξίες. Έχω διαβάσει πολλά βιβλία, ελληνικής και αργότερα ξένης λογοτεχνίας - πολύ βασικά! για έναν άνθρωπο. Κάποιες θεατρικές παραστάσεις τις έχω δει σχεδόν με το ζόρι για να έχω άποψη. Στον στρατό ήμουν δόκιμος όταν η θητεία ενός δόκιμου ήταν είκοσι τρεις μήνες. Θα έλεγα ότι είμαι άλλης γενιάς, άλλης σχολής. Αξία για εμένα στη ζωή έχει το να είσαι τίμιος, να είσαι ειλικρινής, να είσαι συνεπής. Να είσαι περήφανος, να είσαι πιστός στον λόγο σου, να τεκμηριώνεις την άποψη σου, να μην κάνεις κριτική. Αυτές τις αξίες δεν τις διαπραγματεύομαι και πιστεύω ότι τις έχουν και οι φίλοι μου, τα ανίψια μου, όποιος με περιβάλλει. Με κάτι λιγότερο από αυτό δεν θέλω, δεν πρέπει και δεν μπορώ να συμβιβαστώ. Σε αυτά είμαι πολύ αυστηρός.

Πηγή Esquire

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved