Έκπληξη! Ένα χρόνο μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού και πάλι έγκυος! Η φωτό στο Instagram
Models

Έκπληξη! Ένα χρόνο μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού και πάλι έγκυος! Η φωτό στο Instagram

Ήταν Μάρτιος του 2020 όταν ανακοίνωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη πάλι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Ο λόγος για την Σύλβια Παπαδάκη, η οποία μόλις αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της ποστάροντας ξανά μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα σημειώνοντας στη λεζάντα: «🐣 no2 🐣💞», με τους followers της να εύχονται τα καλύτερα.

Η Σύλβια Παπαδάκη αναδείχτηκε Playmate το 2008, αργότερα ακολούθησε καριέρα στο εξωτερικό έχοντας πραγματοποιήσει σπουδαίες συνεργασίες. Η αλήθεια είναι πως πριν μερικά χρόνια χάσαμε τα ίχνη της καθώς η ίδια επέλεξε να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Συνειδητοποίησα πως έρχονται δύσκολες μέρες και πρέπει κι εγώ να είμαι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Το πρώτο εξάμηνο χρειάστηκε να διαβάσω και να κάνω κάποιες εργασίες κόντρα σε ό,τι έκανα μέχρι σήμερα, αφού ασχολιόμουν μόνο με την εμφάνισή μου λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων», είχε δηλώσει.


Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της καθώς αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να σταματήσει την πασαρέλα, γνώρισε τον έρωτας της ζωής της και τώρα είναι έτοιμη να βιώσει το θαύμα της μητρότητας για δεύτερη φορά.

Η ίδια ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αποκαλυπτική με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved