Η Παρασκευή Κερασιώτη γνώρισε από κοντά την Izabel Goulart και τρελάθηκε από τη χαρά της!
Models

Η Παρασκευή Κερασιώτη γνώρισε από κοντά την Izabel Goulart και τρελάθηκε από τη χαρά της!

Ένα από τα ινδάλματα της Παρασκευής Κερασιώτη η οποία έζησε την εμπειρία του GNTM τη σεζόν που πέρασε, είναι σίγουρα η καλλονή Izabel Goulart που είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά. 

Το διάσημο μοντέλο βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Μύκονο για διακοπές και έτυχε να περάσει από το μαγαζί όπου εργάζεται η όμορφη Ελληνίδα καλλονή.

Έτσι, η τελευταία δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί της και να ανεβάσει το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φυσικά τρισευτυχισμένη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βραζιλιάνα καλλονή επισκέπτεται το όμορφο νησί των ανέμων. Πέρυσι είχε αναστατώσει τη Μύκονο με τις σέξι εμφανίσεις της με μαγιό και φυσικά το ίδιο σκοπεύει να κάνει και φέτος.

Όσο για την Παρασκευή Κερασιώτη, είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο GNTM τόσο λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης όσο και λόγω του χαρακτήρα και της τσιγγάνικης καταγωγής της.

Για να κάνει όμως ένα νέο κορίτσι όπως η Παρασκευή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ και να βγάζει πολλά χρήματα χρειάζεται αρκετός χρόνος.

Έτσι προς το παρόν η όμορφη τσιγγάνα που κατάφερε να φτάσει στην τελική τριάδα του ριάλιτι του Star βρήκε άλλο τρόπο για να βιοποριστεί.

Εργάζεται ως σερβιτόρα σε κρεπερί στη Μύκονο. Φυσικά η Παρασκευή με την εξωτική ομορφιά δεν εγκαταλείπει το μεγάλο όνειρό της που είναι να γίνει επαγγελματίας μοντέλο.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Παρασκευή με την διάσημη Βραζιλιάνα καλλονή σήμερα (13/7):

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved