Χαρά Παππά:Το bullying και η συγκλονιστική εξομολόγηση:«Όταν είσαι “άσχημος” δεν είσαι άξιος αγάπης»
Models

Χαρά Παππά:Το bullying και η συγκλονιστική εξομολόγηση:«Όταν είσαι “άσχημος” δεν είσαι άξιος αγάπης»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Χαρά Παππά μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Μετά το τέλος του GNTM και την αλλαγή σελίδας που γύρισε μετά το χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί, το όμορφο μοντέλο έκανε restart στη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα η μελαχρινή καλλονή πήρε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της. Έτσι, αποφάσισε να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη, μία πόλη που η ίδια λατρεύει. Εκεί συνεχίζει τις σπουδές της, στον τομέα της αισθητικής, έχοντας ήδη να βρει τους νέους ρυθμούς της ζωής της.

Μέσα από το Instagam της, που είναι ιδιαίτερα ενεργή, συχνά η Χαρά Παππά, απάντα στις ερωτήσεις των followers της.

Αυτή τη φορά κλήθηκε να απαντήσει στο αν έχει αισθανθεί ποτέ «άσχημη» και πώς το έχει αντιμετωπίσει. Αυτό στάθηκε αφορμή ώστε να κάνει μια αποκάλυψη που μέχρι σήμερα ουδείς γνώριζε.

«Ήμουν κάπως έτσι μικρή και γι’ αυτό έχω υποστεί bullying και φίλους στο σχολείο δεν είχα. Αυτό μου δημιούργησε μια λάθος εικόνα, πως όταν είσαι “άσχημος” δεν είσαι άξιος αγάπης. Και αυτό δημιούργησε μια λάθος εικόνα του εαυτού μου, στα μάτια μου, που κουβαλούσα… με έβλεπα για πολλά χρόνια “άσχημη” και στη συνέχεια δε με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε.

Είναι ένας φαύλος κύκλος. Όταν δε σε αγαπάς, δε σε εκτιμάς και όταν δε σε εκτιμάς δε σε αγαπάς. Πλέον βγήκα από αυτόν και είναι κάτι που κατάφερα μέσω της ψυχοθεραπείας. Και στην τελική ποιος ορίζει το “ωραίο” και το “άσχημο” θα πω εγώ και θα το αφήσω για άλλη συζήτηση», απάντησε η ίδια.

Δες στη gallery τη φωτογραφία που πόσταρε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved