Αναστάτωσε τη Μύκονο και... έφυγε! Και δεν την πήρε είδηση κανείς!
Models

Αναστάτωσε τη Μύκονο και... έφυγε! Και δεν την πήρε είδηση κανείς!

Διάσημη, κούκλα και... κορμάρα! Ήρθε για ακόμη μία χρονιά στη Μύκονο που λατρεύει, απόλαυσε βουτιές και ηλιοθεραπεία αλλά και νυχτερινή ζωή και έφυγε με τις καλύτερες αναμνήσεις! 

Και το πιο φοβερό απ' όλα είναι ότι δεν την πήρε είδηση και κανείς κατά την παραμονή της στο νησί των Ανέμων!

Ο λόγος για την Victoria Silvstedt, γιατί περί αυτής ο λόγος, παρά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της σε παραλίες του νησιού -και μάλιστα πολυσύχναστες- δεν έγινε αντιληπτή από τους παπαράτσι.

Όπως ήταν φυσικό, η θερμοκρασία στις περισσότερες από τις εμφανίσεις της με μαγιό ανέβαινε συχνά στα ύψη με τους λουόμενους να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της.

Η Victoria Silvestedt απόλαυσε τον αυγουστιάτικο ήλιο και ήπιε πολλά κοκτέιλ σε in στέκια του νησιού μαζί με την παρέα της. Φυσικά θέλησε να ενημερώσει για το πώς πέρασε τους διαδικτυακούς της φίλους προκαλώντας απανωτά... εγκεφαλικά στο Instagram.

Η όμορφη παρουσιάστρια φυσικά έκανε και τις βόλτες της στα σοκάκια της Μυκόνου τα βράδια, βάζοντας σε μία από αυτές ένα κόκκινο ‘καυτό’ φόρεμα που ομολογουμένως της πήγαινε πολύ.

Και όταν χρειάστηκε να αποχωριστεί την όμορφη Μύκονο, ανέβασε ακόμα μία υπέροχη φωτό της με φόντο το κυκλαδίτικο νησί, δηλώνοντας στενοχωρημένη που έπρεπε να φύγει.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ των ελληνικών διακοπών της στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved